خانهاخباراجتماعییورش پلیس کوئینزلند به آپارتمان شریک ایرانی نخست‌وزیر سابق

یورش پلیس کوئینزلند به آپارتمان شریک ایرانی نخست‌وزیر سابق

صدای استرالیا – پلیس ایالت کوئینزلند یک واحد مسکونی لوکس در ساحل بورلی هدز را که متعلق به جراح شناخته‌شده، دکتر رضا ادیب است، مورد بازرسی قرار داد. ادیب شریک زندگی آناستازیا پالاشو، نخست‌وزیر پیشین این ایالت، است.

به گزارش رسانه‌های محلی، مأموران پلیس عصر امروز در حال ورود و خروج از این ملک مشاهده شدند و چندین کیسه حاوی مدارک را از محل خارج کردند. پلیس اعلام کرده این اقدام در چارچوب یک تحقیق در حال انجام صورت گرفته است.

مقامات تأکید کرده‌اند که تاکنون هیچ اتهامی مطرح نشده و همچنین اعلام کرده‌اند پالاشو در این موضوع دخالتی ندارد و حتی ممکن است از جزئیات آن بی‌اطلاع باشد.

پالاشو که از سال ۲۰۲۱ با ادیب در رابطه است، به‌تازگی نیز در یک مصاحبه از او به‌عنوان حامی مهم خود در دوران فعالیت سیاسی‌اش یاد کرده بود.

این بازرسی در حالی انجام شده که نخست‌وزیر سابق امشب در یک رویداد عمومی در کتابخانه روبینا برای معرفی کتاب جدید خود با عنوان «سیاستِ من بودن» حضور دارد.

منبع: ۹ نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها