وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Friday 26 April 2024
» اجتماعی » هوش مصنوعی بهترین آبجو را انتخاب و تولید کرد

تاریخ انتشار : 1400/11/09 - 4:29

هوش مصنوعی بهترین آبجو را انتخاب و تولید کرد

صدای استرالیا- دانشجویان دانشگاه آدلاید استرالیا آبجویی را با استفاده از هوش مصنوعی ساخته‌اند که می‌گویند بهترین آبجوی نوع «ای.پ.آ» (آبجو روشن با درصد الکل بالاتر از متوسط) است.

هوش مصنوعی «بهترین» آبجو را انتخاب و تولید کرد

صدای استرالیا– دانشجویان دانشگاه آدلاید استرالیا آبجویی را با استفاده از هوش مصنوعی ساخته‌اند که می‌گویند بهترین آبجوی نوع «ای.پ.آ» (آبجو روشن با درصد الکل بالاتر از متوسط) است.

استدلال آنها این است که هوش مصنوعی دستور تهیه آبجو را از بین ۲۶۰ هزار دستور انتخاب کرده است.

برای تولید این آبجو، موسسه ماشین‌لرنینگ استرالیا با یک آبجوسازی محلی به نام «آبجوسازی دره باروسا» همکاری کرده است. در این پروژه، دانشجویان علوم رایانه ابتدا داده‌ها را جمع‌آوری کرده، سپس یک دستگاه هوش مصنوعی برای پردازش داده‌ها ایجاد کردند و سپس از دستگاه خواستند بهترین دستور را با تحلیل داده‌ها انتخاب کند.

البته این آبجو که با اشاره به ‌آبجوی «ای. پ. آ»، «ای آی پ آ» به معنای «هوش مصنوعی پ آ» نام گرفته نخستین تلاش برای تولید آبجو به کمک هوش مصنوعی نیست. شرکت بریتانیایی «اینتلیجنس ایکس» از سال ۲۰۱۶ از هوش مصنوعی برای بهبود بخشیدن به آبجوهای خود استفاده می‌کند. بدین ترتیب که این شرکت با ارائه رمزینه پاسخ سریع (کیو آر کد) بر روی بطری‌های آبجو از مشتریانش می‌خواهد به سوالات درباره سلیقه‌هایشان پاسخ دهند و به این ترتیب تا کنون ده‌ها بار آبجوهای خود را تغییر داده است.

اما پروژه‌ای که در دانشگاه آدلاید انجام گرفته از این روش قدمی فراتر رفته است، چرا که انسان بر این روند فقط نظارت دارد و این هوش مصنوعی است که با پردازش اطلاعات دستورات آبجو را با تغییر میزان و نوع مواد تشکیل‌دهنده ایجاد می‌کند. بیش از ۶۰ متغیر مختلف در تولید آبجو وجود دارد که هوش مصنوعی می‌تواند آنها را به گونه‌های بسیار متفاوتی انتخاب و ترکیب کند. یک سال طول کشید تا هوش مصنوعی بتواند بیش از ۲۰۰ هزار دستور تهیه آبجو را تحلیل کند تا «بهترین» طعم آن را دریابد.

البته این به معنای سپردن آبجوسازی به هوش مصنوعی نیست چرا که این نوشیدنی باستانی همچنان به اساتید خود یعنی انسان‌ها نیازمند است.

منبع: یورونیوز فارسی


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه