خانهاخباراجتماعیاعتراضات گسترده فعالان محیط زیستی در شهرهای مختلف استرالیا

اعتراضات گسترده فعالان محیط زیستی در شهرهای مختلف استرالیا

 صدای استرالیا – فعالان محیط زیستی با برگزاری تجمعاتی در شهرهای مختلف استرالیا، اعتراضات یک هفته‌ای خود را که «هفته هرج و مرج» نام گرفته آغاز کرده‌اند.

سیدنی، ملبورن، بریزبن، ویکتوریا، کانبرا، تاسمانی، استرالیای جنوبی و نیوزلند صحنه اعتراضاتی هستند که فعالان محیط زیست آن را با هدف واداشتن دولت استرالیا به انجام اقدامات بیشتر در خصوص حفاظت از محیط زیست ترتیب داده‌اند.

در این اعتراضات، خیابان‌ها، فرودگاه‌ها، اداره‌های انرژی و بانک‌ها جزو اهداف اصلی معترضین معرفی شده و حضور در مقابل ساختمان پارلمان ایالت ویکتوریا نیز جزو برنامه‌های معترضین بوده است.

در اولین روز از این اعتراضات یک هفته‌ای، در حدود 300 نفر با حضور در خیایان‌های مرکزی سیدنی موجب بروز اختلال در رفت و آمد خودروها شدند. برخی از این معترضین با نشستن در خیابان‌ها موجب بند آمدن خیابان‌ها برای چند ساعت شدند.

در همین رابطه دست کم 30 معترض پس از آنکه با خواسته پلیس برای بازکردن خیابان مخالفت کردند بازداشت شدند.

مرکز تجاری سیدنی نیز صحنه اعتراضات بود و گفته می‌شود برای یک هفته هر شب 100 معترض در این منطقه حاضر خواهند شد.

در ملبورن نیز معترضین برای نشان دادن اینکه ساختمان پارلمان را تسخیر کرده‌اند اقدام به نشستن بر روی پله‌های آن کردند.

در بریزبن در اولین روز اعتراضات تعداد معترضین از سیدنی و ملبورن بیشتر بود. در این شهر معترضین با خود پرچم، بنر و نشانه‌هایی را در حمایت از محیط زیست حمل می‌کردند.

همچنین معترضین اعلام کرده‌اند قصد دارند که با استفاده از پهپادها در کار فرودگاه بریزبن اختلال ایجاد کنند. این کار در سال گذشته در فرودگاه گاتویک در نزدیکی لندن انجام شده بود.

در کانبرا نیز در حدد 300 معترض با برگزاری تجمع در مقابل ساختمان پارلمان خواستار اقدامات بیشتر دولت در مقابله با تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین شدند.

تاسمانیا، استرالیای جنوبی بویژه مرکز تجاری آدلاید و همچنین نیوزیلند نیز صحنه اعتراضات مشابهی بوده‌اند.

منبع: دیلی میل

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها