خانهاخبارخانواده 8 نفری کوئینزلندی چادرخواب شد

خانواده 8 نفری کوئینزلندی چادرخواب شد

صدای استرالیا– یک خانواده کوئینزلندی که صاحب‌خانه‌شان به آنها برای تخلیه خانه اجاره‌ای‌شان 30 روز مهلت داده بود، در نهایت جایی برای اجاره پیدا نکردند و چادرنشین شدند.

خانواده اسکات 40 درخواست برای اجاره املاک مختلف ارسال کرده‌اند ولی تا کنون موفق نشده‌اند.

به این ترتیب و در حالی که فقط 5 روز از مهلت اجاره خانه کنونی‌شان باقی مانده بود، خانواده اسکات برای اینکه 6 فرزندشان سقفی بالای سر داشته باشند، مجبور به زندگی در چادر شده‌اند و می‌گویند که برای معجزه‌ای دعا می‌کنند.

اما زندگی در چادر برای مادر این خانواده ترسناک و نگران کننده است. چند تا از فرزندان وی، نیازهای خاص دارند؛ از جمله کوچک‌ترین فرزند خانواده که اخیرا مشخص شده که مبتلا به فلج مغزی است.

اما اسکات‌ها تنها کسانی نیستند که با مشکل در تامین سرپناه مواجهند. در این ایالت خانواده‌های متعددی با این مشکل مواجه‌اند، برخی وادار شده‌اند در ماشین بخوابند و برخی هم از هم جدا شده و در اماکن جداگانه سر می‌کنند.

دولت کوئینزلند روز دوشنبه اعلام کرد که 1200 دستگاه خانه اجتماعی و ارزان خواهد ساخت.

لی‌آن ایناک، وزیر مسکن این ایالت گفت که این پروژه بخشی از سرمایه‌گذاری 2.9 میلیارد دلاری به منظور حمایت از پروژه‌های ساخت 7400 دستگاه مسکن اجتماعی و ارزان ظرف 4 سال آینده است.

در مرحله اول پروژه خانه‌سازی دولت، 600 مسکن اجتماعی در 7 پروژه ساخته می‌شود. آغاز این پروژه‌ها بین سال‌های 2023 تا 2025 خواهد بود.

منبع: 9 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها