خانهاخباراجتماعیافزایش 2 برابری قیمت میوه و سبزیجات تازه در استرالیا تا کریسمس

افزایش 2 برابری قیمت میوه و سبزیجات تازه در استرالیا تا کریسمس

صدای استرالیا – بررسی‌ها نشان می‌دهد به‌دلیل اینکه استرالیایی‌های بدون‌ شغل از رفتن به مزارع مناطق حاشیه‌ای برای کار امتناع می‌کنند قیمت میوه و سبزیجات تازه می‌تواند تا کریسمس به دو برابر مبلغ کنونی برسد.

دولت استرالیا برای رفتن افراد بدون شغل به بخش‌های حاشیه‌ای کمک‌هزینه سخاوتمندانه‌ای پیشنهاد می‌کند اما با وجود این، سال گذشته فقط 233 نفر برای این جابه‌جایی ثبت‌نام کرده‌اند.

به‌دلیل شیوع ویروس کرونا امسال تعداد کمتری از کوله‌گردها برای یافتن شغل به مناطق حاشیه‌ای نقل‌مکان کرده‌اند و همین‌مسئله صنعت کشاورزی را با کمبود نیروی کار مواجه کرده است. به‌طوری‌که پیش‌بینی می‌شود این صنعت امسال با کمبود 71هزار کارگر روبه‌رو شود و این‌مسئله تا پایان سال می‌تواند باعث افزایش قیمت محصولات کشاورزی شود.

بر اساس طرح دولت، کمک‌هزینه جابجایی موسوم به Relocation Assistance به افرادی که به‌مدت 12 ماه بی‌کار مانده‌اند برای رفتن به مناطق حاشیه‌ای و یافتن کار شش هزار دلار کمک‌ می‌کند.

این کمک‌هزینه برای نقل‌مکان شغلی به‌مدت دست‌کم شش ماه و 30 ساعت در هفته در نظر گرفته شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که 500 هزار نفر در سراسر کشور واجد شرایط دریافت آن هستند.

ارزیابی‌های یک شرکت تامین‌کننده میوه و سبزیجات تازه رستوران‌ها و هتل‌ها نشان می‌دهد که مشتریانش به‌زودی و با فرارسیدن فصل تابستان متوجه تغییر افزایش قیمت 50 تا 100 درصدی میوه و سبزیجات تازه خواهند شد.

منبع: دیلی‌میل

آخرین خبرها

1 نظر

  1. به مفتخوری عادت کرده اند. اینکه از کشورهای فقیرتر بیان و کارگریشون رو بکنند چرا چون اینا اینجا به دنیا اومدن. خب از جیب ما ها هم که سخت کار می‌کنیم و مالیات سنگین باید بدیم دولت به اینا پول مفت سنترلینک میده و میخورن و میچرخن دیگه کار نمیرن بکنند. سوسیالیسم به شدیدترین وجه

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها