خانهاخبارمالیات 50 دلاری سفر به بالی حذف می‌شود

مالیات 50 دلاری سفر به بالی حذف می‌شود

صدای استرالیا– با حذف 50 دلاری هزینه اجباری از گردشگران، سفر به بالی برای استرالیایی‌ها امسال ارزان‌تر درمی‌آید.

راس تیلور از مؤسسه اندونزی گفت: بالی همیشه از استرالیایی‌ها خواسته که هنگام ورود به این کشور، ویزا دریافت کنند. اما این سند «صرفا یک مالیات» است، نه ویزای واقعی.

بالی محبوب‌ترین مقصد گردشگری برای تعطیلات استرالیایی‌هاست و سالانه صدها هزار نفر از آن بازدید می‌کنند. اندونزی به این ترتیب میلیون‌ها دلار مالیات ویزا را تنها از اهالی استرالیای غربی دریافت می‌کند.

حالا و با پایان یافتن این سیاست، یک خانواده چهارنفره استرالیایی برای سفر به بالی می‌توانند 200 دلار صرفه‌جویی کنند؛ مبلغی که مقامات اندونزیایی امیدوارند در حین سفر در داخل بالی خرج شود.

بار قبل که این مالیات حذف شد، تعداد گردشگران استرالیایی به مقصد بالی 16 درصد افزایش یافت.

اما این مساله دایمی نخواهد بود و قرار است از ماه فوریه آینده، مالیات 15 دلاری برای ورود به بالی در نظر گفته شود. 

دولت اندونزی گفته است که بخشی از این پول صرف حفاظت از محیط زیست و طبیعت، ارتقای فرهنگی و بهبود کیفیت خواهد شد.

تیلور گفت: به اعتقاد من، بسیاری از استرالیا به منظور حمایت از تلاش‌ها برای رفع برخی از چالش‌های بزرگ زیست محیطی در بالی، از این اقدام حمایت خواهند کرد.

منبع: ۹ نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها