وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| جمعه ۲۸ فروردین ۱۴۰۵ | Friday 17 April 2026
» اخبار » اشتباه عجیب برنده پاوربال؛ ۴۰ میلیون دلار را ۴۰ هزار دلار تصور کرد

تاریخ انتشار : 1405/01/28 - 6:17

اشتباه عجیب برنده پاوربال؛ ۴۰ میلیون دلار را ۴۰ هزار دلار تصور کرد

صدای استرالیا– یک مرد در سیدنی که برنده جایزه ۴۰ میلیون دلاری پاوربال شده بود، ابتدا تصور می‌کرد تنها ۴۰ […]

اشتباه عجیب برنده پاوربال؛ ۴۰ میلیون دلار را ۴۰ هزار دلار تصور کرد

صدای استرالیا– یک مرد در سیدنی که برنده جایزه ۴۰ میلیون دلاری پاوربال شده بود، ابتدا تصور می‌کرد تنها ۴۰ هزار دلار برنده شده است و تماس مهمی که می‌توانست زندگی‌اش را تغییر دهد را پاسخ نداد.

این مرد اهل منطقه کسل‌هیل سیدنی، هنگام تماشای مسابقه تیم محبوبش Manly Sea Eagles در لیگ ان ‌آر ال، تماس تلفنی از یک شماره ناشناس دریافت کرد اما آن را بی‌اهمیت دانست و پاسخ نداد.

او گفت: «فکر کردم یک تماس معمولی است، برای همین جواب ندادم.»

پس از آن، پیامکی از سوی The Lott دریافت کرد که نشان می‌داد برنده شده، اما مدتی طول کشید تا متوجه رقم واقعی جایزه شود.

این بلیت برنده از طریق اپلیکیشن The Lott و به‌صورت پاورهیت خریداری شده بود.

این مرد درباره لحظه آگاهی از جایزه واقعی گفت: «اول فکر کردم ۴۰ هزار دلار برده‌ام. کمی طول کشید تا متوجه شدم ۴۰ میلیون دلار است. هنوز هم شوکه‌ام.»

او افزود که همیشه به شوخی درباره برنده شدن صحبت می‌کرده اما هرگز تصور نمی‌کرد واقعاً چنین اتفاقی بیفتد.

همسر این مرد نیز پس از شنیدن خبر، از خوشحالی فریاد کشید و گفت قصد دارند خانه و خودروی جدید بخرند و حتی شاید دیگر کار نکنند.

این زوج اکنون در حال برنامه‌ریزی برای خرید چند ملک و بازنشستگی زودهنگام هستند.

در همین شب، تیم Manly نیز در مسابقه خود پیروز شد و این شب را برای این مرد به یک خاطره فراموش‌نشدنی تبدیل کرد.

منبع: news.com.au


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , اقتصادی
ارسال دیدگاه