خانهاخباراجتماعیهزینه 20 هزار دلاری وزارت خارجه برای یک اجرای کوتاه موسیقی در...

هزینه 20 هزار دلاری وزارت خارجه برای یک اجرای کوتاه موسیقی در هند

صدای استرالیا- دیپلمات‌های استرالیایی نزدیک به 20 هزار دلار از پول مالیات دهندگان را خرج کردند تا اوایل سال جاری یک نوازنده “دیجریدو” را برای اجرای کوتاهی به هند بفرستند.

این رویداد توسط کنسولگری استرالیا در “چنای” هند و با مشارکت مرکز روابط استرالیا و هند (CAIR) که توسط وزارت امور خارجه و تجارت (DFAT) تامین مالی می‌شود، برای جشن گرفتن “تابستان کریکت” برگزار شد.

به گفته یکی از مقامات وزارت خارجه و تجارت، رونالد موری، نوازده استرالیایی ساز بومی استرالیایی دیجریدو برای این رویداد به هند آورده شد تا به تماشاگران طعم فرهنگ بومی استرالیا را بچشاند.

مرکز روابط استرالیا و هند بودجه‌ای بالغ بر 40 هزار دلار برای این رویداد داشت که تقریباً نیمی از آن برای اجرای آقای موری در ابتدا هزینه شد.

اسناد منتشر شده تحت قوانین آزادی اطلاعات نشان می‌دهد که مرکز روابط استرالیا و هند 8840 دلار برای پروازها و محل اقامت آقای موری و 11086 دلار دیگر برای هزینه‌های اجرا هزینه کرده است.

جیمز استیونز، سخنگوی اپوزیسیون در بیانیه‌ای گفت: «20 هزار دلار پول بسیار زیادی برای صرف یک اجرای کوتاه موسیقی است.»

استیونز گفت: «راه‌های زیادی برای نمایش فرهنگ استرالیایی وجود دارد، اما پرواز یک نفر به هند برای اجرای دیجریدو زیاده‌روی و اسراف است.»

البته این اولین بار نبود که آقای موری در چنای هند اجرا می‌کرد.

فیلمی که “چنای تایمز” در رسانه‌های اجتماعی آپلود کرده، آقای موری را در حال اجرا در دانشگاه مدرس در سال 2019 نشان داد.

هنوز معلوم نشده که آیا اجرای 2019 نیز توسط وزارت خارجه و تجارت حمایت شده است یا خیر.

منبع: شبکه خبری نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها