خانهاخبارساخت یک شهر کوچک جدید در غرب سیدنی

ساخت یک شهر کوچک جدید در غرب سیدنی

صدای استرالیا- قرار است شهر جدیدی در غرب سیدنی با هزاران خانه در اطراف فرودگاه وسترن سیدنی ساخته شود.

دولت ایالتی به طور رسمی “طرح جامع مرکز شهر برادفیلد” را پذیرفته است که 20 هزار شغل جدید ایجاد می‌کند و 10 هزار خانه جدید می‌سازد که 10 درصد از آنها خانه‌های مقرون به صرفه خواهند بود.

این طرح که توسط اداره توسعه برادفیلد تهیه شده است، 114 هکتار زمین در حال حاضر بایر را به یک شهر-پارک قابل پیاده‌روی تبدیل می‌کند و همچنین شامل فضاهایی برای استفاده صنعتی و تجاری می‌شود.

مرکز شهر برادفیلد در 400 متری ایستگاه متروی جدید برادفیلد خواهد بود.

شهر جدید همچنین شامل یک پارک مرکزی دو هکتاری، یک استخر شنای طبیعی یکپارچه و یک فضای رویدادهای مهم برای کنسرت‌ها و رویدادهای اجتماعی خواهد بود.

پرو کار، وزیر وسترن سیدنی گفت: «طرح اصلی مرکز شهر برادفیلد یک طرح اساسی برای کمک به توسعه و برنامه‌ریزی استراتژیک برای شهری جدید در کلاس جهانی سیدنی غربی ارائه می‌دهد. من از دیدن این شهر که جلوی چشمان ما زنده می‌شود، هیجان زده هستم.»

منطقه بزرگتر “وسترن پارکلند سیتی” دارای پتانسیل عظیمی برای ارائه فرصت‌های جدید هیجان انگیز برای تولید، حمل و نقل، بهداشت و کار کشاورزی است.

این منطقه جدید در اطراف فرودگاه وسترن سیدنی با جاده‌های به‌روز شده، مناطق فضای باز خلاقانه و اتصالات ریلی مترو به رشد و تکامل خود ادامه خواهد داد.

دولت نیو ساوت ولز گفت که مرکز شهر برادفیلد تمرکز زیادی بر فرهنگ، خلاقیت و نوآوری خواهد داشت.

این توسعه با یک میلیارد دلار سرمایه گذاری از سوی دولت ایالتی پشتیبانی می‌شود.

منبع: 9 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها