وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ | Saturday 19 April 2025
» اجتماعی » تلاش برای فشار به استرالیا؛ اعتراض غول‌هایی دارویی آمریکا به قیمت پایین دارو در استرالیا

تاریخ انتشار : 1403/12/30 - 3:41

تلاش برای فشار به استرالیا؛ اعتراض غول‌هایی دارویی آمریکا به قیمت پایین دارو در استرالیا

صدای استرالیا- غول‌های دارویی آمریکایی به شدت به برنامه ۱۸ میلیارد دلاری مزایای دارویی استرالیا اعتراض کرده و از رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، درخواست کرده‌اند که تعرفه‌های تنبیهی بر استرالیا وضع کند.

هزینه داروی 6 میلیون استرالیایی نصف می‌شود

صدای استرالیا- غول‌های دارویی آمریکایی به شدت به برنامه ۱۸ میلیارد دلاری مزایای دارویی استرالیا اعتراض کرده و از رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، درخواست کرده‌اند که تعرفه‌های تنبیهی بر استرالیا وضع کند.

صنعت دارویی آمریکا، برنامه مزایای دارویی استرالیا (Pharmaceutical Benefits Scheme) را به عنوان یکی از برنامه‌های “نابخردانه و تبعیض‌آمیز” معرفی کرده و خواستار اقداماتی برای پایان دادن به سیاست‌های قیمت‌گذاری آسیب‌زننده در استرالیا و کشورهای دیگر شده‌اند.

آنها معتقدند که این سیاست‌ها باعث کاهش قیمت‌ها و ممانعت از صادرات آمریکایی‌ها می‌شود و به این ترتیب، می‌تواند میلیاردها دلار به صادرات آمریکا ضرر زده و کسری تجاری آمریکا را زیاد کند.

با این حال وزیر بهداشت مارک باتلر و سخنگوی بهداشت حزب اپوزیسیون تأکید کرده‌اند تا زمانی که رییس جمهور آمریکا تصمیمات خود را در مورد دور جدید تعرفه‌ها علیه کشورهای دیگر اعلام نکرده، برنامه مزایای دارویی استرالیا (PBS) را از هرگونه مذاکرات تجاری با دولت ترامپ کنار گذاشته و آن را حفظ خواهند کرد.

اما موضع رسمی صنعت دارویی آمریکا احتمال وضع تعرفه‌های متقابل بر شرکت‌های پزشکی استرالیایی را افزایش می‌دهد تا به این وسیله دولت فدرال را به تغییر سیاست‌های خود وادار کنند و شرایط بهتری برای تولیدکنندگان داروهای آمریکایی به دست آورند.

در یک درخواست رسمی از سوی انجمن تحقیقات و تولیدکنندگان دارویی آمریکا (PhRMA) آمده است: “سیاست‌های قیمت‌گذاری غیرمنصفانه و تبعیض‌آمیز در چندین بازار از جمله استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، ژاپن و کره، نوآوری آمریکایی را بی‌ارزش کرده و تهدیدی برای میلیاردها دلار فروش از دست رفته و همچنین رقابت‌پذیری، اشتغال و صادرات آمریکاست.”

گروه صنعتی پیشرو دارویی آمریکا (PhRMA) در گزارشی که به دولت ارائه داده، بخشی را به استرالیا اختصاص داده و از کمیته مشورتی مزایای دارویی (PBAC) انتقاد کرده است. این کمیته، گروهی از کارشناسان است که به دولت در زمینه ارزیابی داروها مشاوره می‌دهد. PhRMA ادعا می‌کند که PBAC ارزیابی‌های ناعادلانه‌ای از فناوری‌های بهداشتی انجام می‌دهد که داروهای نوآورانه را با کم‌هزینه‌ترین داروها مقایسه می‌کند و این کار به ضرر شرکت‌های آمریکایی تمام می‌شود.

این گروه همچنین به برنامه مزایای دارویی (PBS) انتقاد کرده و آن را متهم به ایجاد “تاخیرهای غیرمنصفانه در دسترسی بیماران” کرده است، زیرا دولت زمان زیادی را صرف بررسی داروهای جدید و تصمیم‌گیری درباره اینکه آیا باید یارانه عمومی برای کاهش هزینه‌ها به مصرف‌کنندگان ارائه شود یا خیر، می‌کند.

در نهایت PhRMA خواستار تغییرات در سیاست‌های استرالیا است تا شرایط بهتری برای صادرات داروهای آمریکایی فراهم شود و از این طریق، دسترسی بیماران به داروهای نوآورانه تسهیل گردد.

منبع: سیدنی مورنینگ هرالد


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه