خانهاخباراجتماعیپایان تلخ جست‌وجو برای شعبده‌باز ایرانی‌ـ‌استرالیایی گمشده در گلدکوست

پایان تلخ جست‌وجو برای شعبده‌باز ایرانی‌ـ‌استرالیایی گمشده در گلدکوست

صدای استرالیا– پلیس در جریان جست‌وجو برای یک شعبده‌باز گمشده که بیش از یک هفته پیش ناپدید شده بود، خبر تلخی را اعلام کرده است.

جست‌وجوی گسترده برای یافتن دنیل هیدن، شعبده‌باز  ایرانی – استرالیایی ۲۶ ساله گلد کوست که آخرین بار بیش از یک هفته پیش دیده شده بود، با کشف جسد او پایان یافت.

دنیل هیدن آخرین بار حدود ساعت ۳ بامداد روز ۱۴ ژوئن دیده شد؛ زمانی که خانه خود در خیابان چلسی در منطقه برادبیچ را با یک خودروی هیوندای سانتافه نقره‌ای‌رنگ ترک کرد. او یک کاروان مسافرتی از نوع «گلکسی» را نیز با خودرو یدک می‌کشید.

دو روز بعد، در ۱۶ ژوئن، پلیس خودرو و کاروان او را در پارکینگ جاده کورومبین کریک در منطقه دره کورومبین پیدا کرد.

ناپدید شدن او باعث آغاز یک عملیات گسترده جست‌وجو با مشارکت چندین سازمان شد که به مدت ۱۰ روز ادامه داشت.

پلیس کوئینزلند حدود ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه اعلام کرد جسد این مرد ۲۶ ساله در منطقه‌ای جنگلی در پارک ملی مونت کوگال در دره کورومبین پیدا شده است.

عملیات جست‌وجوی تخصصی برای یافتن این شعبده‌باز با مشارکت نیروهای پلیس، بالگرد پلیس (Polair)، پهپادها و همچنین نیروهای دفاعی استرالیا که اوایل این هفته به عملیات ملحق شده بودند، انجام شد.

برت جکسون، بازرس موقت پلیس، پیش‌تر به شبکه 7News گفته بود که پلیس در حال آماده شدن برای تغییر رویکرد جست‌وجو در ادامه هفته است.

او گفته بود: اعضای خانواده در محل حضور دارند و طبیعتاً بسیار ناراحت و پریشان هستند و افکار و همدردی ما با آنهاست.

پلیس از آن زمان تأیید کرده است که مرگ دنیل هیدن در حال حاضر مشکوک تلقی نمی‌شود و گزارشی برای پزشکی قانونی ایالت تهیه خواهد شد.

تحقیقات برای مشخص شدن شرایط و جزئیات مرگ او همچنان ادامه دارد.

منبع: news.com.au

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها