خانهاخباراجتماعیخشونت خانگی و خانوادگی؛ ۱۰ روز مرخصی با حقوق برای قربانیان

خشونت خانگی و خانوادگی؛ ۱۰ روز مرخصی با حقوق برای قربانیان

صدای استرالیا- یک بررسی مستقل درباره حق استفاده از 10 روز مرخصی با حقوق برای کسانی که از خشونت‌های خانگی و خانوادگی متاثر شده‌اند، نشان می‌دهد بسیاری از این امکان استفاده نمی‌کنند.

این در حالی است که این بررسی نشان داد از بین افرادی که از این مرخصی استفاده کرده‌اند 91 درصد از آنها گفتند که این مرخصی به آنها کمک می‌کند تا درآمد خود را حفظ کنند و 89 درصد گفتند که این مرخصی به آنها کمک می‌کند تا شغل خود را حفظ کنند.

در تحقیقی که در سال 2021-2022 انجام شد مشخص شد از هر چهار زن یکی از سوی شریک زندگی‌اش مورد خشونت و آزار و اذیت قرار گرفته است.

بر اساس قانونی که دولت فدرال در سال 2023 ارائه کرد 10 روز مرخصی با حقوق برای هر شغلی، چه تمام وقت، یا پاره وقت یا حتی روز مزد در این مورد در نظر گرفته شد. پیش از آن پنج روز مرخصی برای این منظور وجود داشت.

افرادی که از این مرخصی بهره بردند آن را فرصتی مناسب برای رسیدگی به وضعیت خود یا بچه‌هایشان خواندند و عده‌ای نیز از آن برای رسیدگی حقوقی به وضعیت‌شان یا نقل مکان از محلی که در آن مورد خشونت قرار گرفتند، مناسب خواندند.

منبع: دیلی‌اوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها