خانهاخباردورکاری ظرف 3 سال آینده پایان می‌یابد

دورکاری ظرف 3 سال آینده پایان می‌یابد

صدای استرالیا- مسئولان شرکت‌های استرالیایی پایان کار از طریق دورکاری را پیش‌بینی کرده‌اند و می‌گویند کارکنان باید ظرف سه سال به دفاتر کار بازگردند.

شرکت حسابداری و حسابرسی KPMG دریافته است که 82 درصد از مدیران ارشد شرکت‌های استرالیایی تمایل دارند تا سال 2027 به طور کامل کارمندانشان به محل کار بازگردند.

اکثر صاحبان کسب و کار، 78 درصد، گفتند که احتمالاً برای کارمندانی که دورکاری را کنار گذاشته و به محل کار بازگردند، افزایش حقوق، ترفیع و فرصت‌های بهتر شغلی را در نظر می‌گیرند. در این تحقیق، همه مدیران اجرایی گفته‌اند که تا سه سال آینده دیگر هیچ شغلی به صورت کامل دورکار نخواهد بود، اگرچه 18 درصد پیش‌بینی کردند که برخی از مشاغل ترکیبی از کار در خانه و محل کار باشند.

شرکت حسابداری و حسابرسی KPMG در تحقیق خود از 1325 مدیر اجرایی در سال 2024 استفاده کرد و طرز فکر و استراتژی‌های آنها را درباره مشاغل مورد بررسی قرار داد و دریافت که به طور قابل توجهی تعداد صاحبان کسب و کاری که در مقایسه با سال 2023 از پایان کار در خانه حمایت می‌کنند، افزایش یافته است.

سال گذشته، 66 درصد گفتند که کار از خانه باید خاتمه یابد. همچنین 14 درصد با کار نیمه دورکار و 20 درصد کار کاملاً از راه دور را تأیید کردند. اکثر مدیران نیز گفتند که نسبت به رشد سازمان خود در سه سال آینده اطمینان دارند، علیرغم اینکه 20 درصد از آنها نیز اعلام کردند که درآمد آنها در 12 ماه گذشته کاهش یافته است.

منبع: 7 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها