خانهاخباراجتماعیپایان 696 روز انتظار؛ مرزهای استرالیای غربی باز شد

پایان 696 روز انتظار؛ مرزهای استرالیای غربی باز شد

صدای استرالیا– با گشایش مرزهای استرالیای غربی پس از یک دوره طولانی 696 روزه، صحنه‌هایی احساسی در فرودگاه پرت رقم خورد.

نخستین پرواز به مقصد پرت یک هواپیمای کانتاس از مقصد سیدنی بود که پس از نیمه‌شب دیشب در فرودگاه این شهر به زمین نشست و مسافران این هواپیما و عزیزان‌شان که ماه‌ها و سال‌ها از هم دور بودند، با اشک شوق به هم پیوستند.

پیش‌بینی می‌شود که امروز 5 هزار نفر وارد استرالیای غربی شوند و در چند روز آینده نیز 28 هزار نفر در راه این ایالت خواهند بود.

پس از اینکه مارک مک‌گوان، نخست‌وزیر استرالیای غربی محدودیت‌های سختگیرانه‌ای را برای جلوگیری از شیوع کووید-19 مطرح کرد، از 5 آوریل 2020 مرزهای این ایالت به روی سایر مناطق کشور بسته شد.

اما از نیمه شب دیشب، استرالیایی‌هایی که سه دوز واکسن خود را زده باشند، با تکمیل فرم G2G می‌توانند وارد این ایالت شوند. البته مسافران در هنگام ورود باید تست فوری هم بدهند.

مسافران واکسینه شده خارجی نیز بدون نیاز به هتل قرنطینه، می‌توانند از فرودگاه پرت وارد این ایالت شوند.

نخستین گروه‌های افرادی که وارد پرت می‌شوند، به عنوان هدیه یک ووچر نیز دریافت می‌کنند.

مک‌گوان در یک پست فیس‌بوکی، با تایید اینکه مقررات سختگیرانه مرزی بدون هزینه نبوده است، گفت: من که پدر و مادرم در نیوساوت‌ولز زندگی می‌کنند، به شخصه از تبعات این تصمیم آگاه هستم. من می‌فهمم معنی اینکه از خانواده‌ات دور باشی به چه معناست و چقدر سخت است.

وی با دفاع از تصمیم خود افزود: با بسته شدن مرزهای بین‌المللی کشور، استرالیای غربی به جزیره‌ای درون یک جزیره دیگر تبدیل شد و این تصمیم نتیجه داد. با اجازه ورود دادن فقط به مردم مناطق بدون کووید، ما خودمان هم از کووید دور ماندیم و این تصمیم موجب جلوگیری از مرگ‌های بی دلیل شد.

منبع: 9 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها