خانهاخباراجتماعیجریمه 550 دلاری برای جرمی که 20 سال قبل انجام شده بود

جریمه 550 دلاری برای جرمی که 20 سال قبل انجام شده بود

صدای استرالیا- یک مرد کوئینزلندی که 20 سال قبل در این ایالت خطایی را انجام داده بود 550 دلار جریمه شد.

دابسون براون از اهالی کوئینزلند در سال 2000 در حالت مستی اقدام به رانندگی کرده بود اما در دادگاه حاضر نشده و به سیدنی نقل مکان کرده بود. او پس از بازگشت به کوئیزلند با جریمه مواجه شد.

دابسون براون در سال گذشته به کوئینزلند بازگشت و روز چهارشنبه در دادگاه حاضر شد و به علت خطایی که 20 سال قبل مرتکب شده بود 550 دلار جریمه شده و برای یک ماه نیز اجازه رانندگی در این ایالت از او گرفته شد.

براون در این رابطه می‌گوید: در سال 2000 به علت اینکه به سیدنی رفته بودم امکان حضور در دادگاه را نداشتم اما بعد از بازگشت به کوئینزلند با حکم پلیس کوئینزلند مواجه شدم.

جریمه این فرد در حالی صادر شده که دادستان نیکول کاندیتسیس اعلام کرده که به دلیل قدیمی بودن این پرونده، نمی‌تواند شواهد و مدارکی را در این رابطه ارائه کند.

منبع: دیلی میل

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها