خانهاخبارهدیه 50 دلاری بانک کامن ولث به مشریان خود

هدیه 50 دلاری بانک کامن ولث به مشریان خود

صدای استرالیا– بانک کامن ولث به دلیل آنکه در هفته گذشته مشکلاتی در نقل وانتقال پول برای مشتریانش  بوجود آمده بود به آنها هدیه می‌دهد.

بانک کامن ولث در هفته گذشته به دلیل اختلال در شبکه گرفتار مشکلاتی شده بود و این امر دسترسی مشتریان به حساب هایشان را ناممکن کرده بود.

برهمین اساس این بانک برای جلب نظر مشتریان خود به آنها 50 دلار هدیه می دهد شامل مشتریانی می شود که مستقیما با این مشکل روبرو بوده اند.

این هدیه به آن دسته از مشتریان تعلق می گیرد که در روزهای اعلام شده امکان دسترسی به حساب و پول های خود را نداشته اند.

نحوه پرداخت این هدیه نیز بصورت خودکار (اتوماتیک) بوده و مسئولین بانک اعلام کرده اند که برای پرداخت این پول با مشتریان تماس گرفته نمی‌شود و نیازی نیست که آنها جزئیات حساب بانکی خود را در اختیار کسی قرار بدهند.

بالغ بر 150 هزار نفر از مشتریان کامن ولث این هدیه را دریافت می‌کنند و پرداخت این پول 7.5 میلیون دلار هزینه را به این بانک تحمیل می‌کند.

منبع: 7 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها