وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Friday 17 May 2024
» اجتماعی » ۱۵ میلیون استرالیایی در یک سال گذشته پیام‌های اسکم دریافت کرده‌اند

تاریخ انتشار : 1400/08/21 - 2:46

۱۵ میلیون استرالیایی در یک سال گذشته پیام‌های اسکم دریافت کرده‌اند

صدای استرالیا– بیش از دو سوم جمعیت استرالیا که دارای تلفن هستند، در ۱۲ ماه گذشته هدف اسکمرها قرار گرفته‌اند. […]

15 میلیون استرالیایی در یک سال گذشته پیام‌های اسکم دریافت کرده‌اند

صدای استرالیا– بیش از دو سوم جمعیت استرالیا که دارای تلفن هستند، در ۱۲ ماه گذشته هدف اسکمرها قرار گرفته‌اند.

داده‌های منتشر شده از سوی وب‌سایت فایندر نشان می‌دهد که ۷۷ درصد استرالیایی‌ها یا به عبارتی نزدیک به ۱۵ میلیون نفر از جمعیت کشور، در یک سال گذشته، پیامک‌ها یا تماس‌های تلفنی کلاهبرداری دریافت کرده‌اند.

اکثر دریافت‌کنندگان این تماس‌های جعلی، مورد را گزارش نکرده‌اند و ۱۹ درصد نیزموضوع را با شرکت خدمات دهنده تلفن خود درمیان گذاشته‌اند.

کیت براون، کارشناس امور مالی شخصی در فایندر، گفت: مجرمان سایبری از شرایط به وجود آمده به دلیل کووید-۱۹ که موجب شده استرالیایی‌ها زمان بیشتری را به فضای آنلاین یا کار با گوشی بگذرانند، سوءاستفاده می‌کنند.

وی افزود: حالا میلیون‌ها نفر از ما، کار، آموزش یا خرید را بیشتر به صورت آنلاین انجام می‌دهیم و اسکمرها منتظر همین شرایط هستند.

براون گفت: مجرمان سایبری از چندین تاکتیک استفاده می‌کنند تا پول و اطلاعات شخصی افراد را سرقت کنند و یکی از مهم‌ترین این روش‌ها این است که خودشان را به عنوان مامور دولتی جا می‌زنند.

بنا به اعلام کمیسیون رقابت و مصرف‌کنندگان استرالیا، فقط در سال ۲۰۲۱، استرالیایی‌ها بیش از ۲۳۶ میلیون دلار از بابت این اسکم‌ها زیان مالی دیده‌اند.

در این میان، افراد بالای ۶۵ سال بیش‌ترین میزان آسیب را دیده‌اند؛ اما داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که جوانان نیز قربانی اسکم‌های ترسناک، نگران کننده یا به ظاهر بی خطر شده‌اند.

شایع‌ترین اسکمی که این روزها در استرالیا قربانی می‌گیرد، اسکم فلوبات است. در این اسکم، مجرمان خود را یک کسب‌وکار قانونی جا می‌زنند و در قالب پیامک یا ایمیل به قربانی می‌گویند که یک تماس از دست رفته، یک تماس صوتی شنیده نشده یا بسته‌ای دارند که دریافت نکرده‌اند.

به گفته کمیسیون رقابت، از آگوست ۲۰۲۱ تا کنون، بیش از ۱۶ هزار گزارش از چنین اسکم‌هایی دریافت کرده که هدف آنها کاربران هر دو سیستم عامل اندروید و آیفون بوده‌اند.

اگر کاربران، لینک داده شده درپیام‌های جعلی مذکور را بازکنند، گوشی‌شان با یک بدافزار آلوده می‌شود.

این بدافزار می‌تواند پسوردها و اطلاعات شخصی کاربر از جمله حساب بانکی‌شان را در اختیار مجرمان قرار دهد.

براون توصیه کرد که از بازکردن لینک قرار داده شده در این پیام‌ها یا ایمیل‌ها خودداری کنید و به یاد داشته باشید که ظاهر این پیام‌های جعلی کاملا متقاعد کننده است. در عوض، از طریق اپ‌ها یا وب‌سایت‌های رسمی وارد حساب‌های کاربری‌تان شوید و مطمئن شوید شخص ثالثی به داده‌های شما دسترسی پیدا نکرده است.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه