خانهاخباراجتماعیپیرترین عنکبوت جهان در استرالیا مرد

پیرترین عنکبوت جهان در استرالیا مرد

صدای استرالیا – پیرترین عنکبوت جهان با 43 سال سن از تیره تک‌سان‌پایان و از نسل موسوم به Gaius در استرالیا جان خود را از دست داد.

لقب پیرترین عنکبوت مربوط به یک تارانتولای مکزیکی بود که در سن 28 سالگی جان خود را از دست داد اما به نوشته محققان در مجله بیولوژی Pacific Conservation این عنکبوت استرالیایی که نامش «شماره 16» بود، نه بر اثر مرگ طبیعی بلکه به دلیل گزیدگی ناشی از نیش زنبور جان خود را از دست داد.

لیندام میسون از دانشگاه کورتین در پرث، در غرب استرالیا گفت: این قدیمی‌ترین نمونه عنکبوت تحت نظارت بود که به ما اجازه داد تا درباره رفتار عنکبوت‌ها بیشتر بدانیم.

به گفته میسون این عنکبوت در سال 1974 در استرالیای غربی و توسط کارشناس 88 ساله عنکبوت، باربارا یورک مین کشف شد.

باربارا از روی چرخه زندگی، متابولیسم ضعیف و بی‌تحرکی آن‌ها توانست سن عنکبوت را تعیین کند. مطالعه وی همچنین به درک بهتر تهدیدات انسانی ازجمله گرمایش جهانی و جنگل‌زدایی علیه این نوع بندپایان انجامید.

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها