وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ | Wednesday 24 September 2025
» اخبار » مطالعه دولت استرالیا: هوش مصنوعی مولد بیشتر ابزار کمکی است تا تهدیدی برای مشاغل

تاریخ انتشار : 1404/05/24 - 6:01

مطالعه دولت استرالیا: هوش مصنوعی مولد بیشتر ابزار کمکی است تا تهدیدی برای مشاغل

صدای استرالیا– اکثر استرالیایی‌ها نباید نگران از دست دادن شغل خود به دلیل هوش مصنوعی مولد باشند، یک مطالعه جدید […]

مطالعه دولت استرالیا: هوش مصنوعی مولد بیشتر ابزار کمکی است تا تهدیدی برای مشاغل

صدای استرالیا– اکثر استرالیایی‌ها نباید نگران از دست دادن شغل خود به دلیل هوش مصنوعی مولد باشند، یک مطالعه جدید ادعا می‌کند.

بر اساس داده‌های یک تحقیق که به سفارش دولت استرالیا انجام شده، تا ۷۹ درصد از استرالیایی‌ها فقط شاهد خودکار شدن بخش‌های بسیار کوچکی از کارشان توسط هوش مصنوعی مولد خواهند بود.

این تحقیق با هدف تعیین تأثیر بالقوه هوش مصنوعی مولد بر نیروی کار استرالیا و ارائه توصیه‌هایی برای هنگام پذیرش این فناوری در بخش‌های مختلف انجام شده است.

مطالعه سازمان “Jobs and Skills Australia” نشان داد که هوش مصنوعی مولد بیشتر به‌عنوان یک ابزار عمل می‌کند تا یک تهدید برای بسیاری از مشاغل.

در این گزارش آمده است: «فناوری‌های فعلی هوش مصنوعی مولد، بیشتر به تقویت تلاش‌های کارکنان در انجام وظایف کمک می‌کنند تا جایگزین کردن آن‌ها، به‌ویژه در مشاغل با مهارت بالا.»

بالاترین پتانسیل برای خودکارسازی در مشاغل اداری و دفتری تکراری و روتین متمرکز است.

مشاغلی مانند ورود داده‌ها و نگهداری سوابق به‌عنوان مشاغل در بیشترین خطر جایگزینی با هوش مصنوعی ذکر شده‌اند.

این گزارش همچنین به دیگر مزایای احتمالی هوش مصنوعی مولد در محیط کار اشاره کرده و گفته است که این فناوری باعث افزایش مهارت‌ها در بخش زیادی از نیروی کار استرالیا شده است.

در این گزارش آمده است: «این فناوری، تقاضا برای سواد دیجیتال و همچنین مهارت‌های انسانی سطح بالا مانند تفکر انتقادی، ارتباطات و سازگاری را افزایش می‌دهد و همزمان سرعت تحول مهارت‌های شغلی را تشدید می‌کند.»

بخش‌هایی مانند فناوری و مالی، پیشگامان استفاده از هوش مصنوعی در این مراحل اولیه بوده‌اند، اما سایر کسب‌وکارها به دلایل مختلف هنوز با احتیاط عمل می‌کنند.

در ادامه آمده است: «دیگر حوزه‌ها به دلیل موانعی مانند مهارت‌های نیروی کار، آمادگی سازمانی و عدم قطعیت‌های قانونی، هنوز در مراحل اولیه هستند.»

این گزارش همچنین اذعان می‌کند که برخی استرالیایی‌ها ممکن است در دوران رونق هوش مصنوعی به حاشیه رانده شوند یا در معرض خطر بیکاری بیشتری قرار بگیرند: «زنان، کارگران مسن‌تر، بومیان استرالیا و افراد دارای معلولیت ممکن است به دلیل تمرکز شغلی و شکاف‌های دسترسی دیجیتال، با خطرات نامتناسبی روبه‌رو شوند.»

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , اقتصادی
ارسال دیدگاه