وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ | Wednesday 15 October 2025
» اجتماعی » مرد اهل افغانستان همسرش را در استرالیای جنوبی کشت و سپس خودکشی کرد

تاریخ انتشار : 1404/05/14 - 10:05

مرد اهل افغانستان همسرش را در استرالیای جنوبی کشت و سپس خودکشی کرد

صدای استرالیا - یک زن ۴۱ ساله اهل افغانستان که چند ماه پیش قربانی خشونت خانگی شده بود، توسط همسرش کشته شد.


صدای استرالیا – یک زن ۴۱ ساله اهل افغانستان که چند ماه پیش قربانی خشونت خانگی شده بود، توسط همسرش کشته شد.

پلیس استرالیای جنوبی اعلام کرد اجساد شفیقه حسینی و همسرش، میرزا حسینی ۴۷ ساله، شامگاه یکشنبه در خانه‌شان در منطقه بوردرتاون (Bordertown) پیدا شد. این کشف پس از آن صورت گرفت که یکی از اعضای خانواده موفق به تماس با آن‌ها نشد و از پلیس درخواست بررسی وضعیت کرد.

افسران پلیس حوالی ساعت ۱۱ شب به خانه‌ای در خیابان ملوین در بوردرتاون، نزدیک مرز ایالت‌های استرالیای جنوبی و ویکتوریا، مراجعه کردند.

در زمان وقوع حادثه، هیچ‌یک از شش فرزند این زوج در خانه حضور نداشتند.

کات هیلارد، معاون موقت کمیسیونر پلیس، گفت که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد آقای حسینی ابتدا همسرش را به قتل رسانده و سپس خودکشی کرده است. جزئیات بیشتری درباره چگونگی وقوع این حادثه فاش نشده است.

به گفته پلیس، این زوج پیش‌تر درگیر یک مورد خشونت خانگی در اوایل سال جاری بودند، اما در زمان وقوع این فاجعه، هیچ دستور قضایی برای محافظت از زن در حال اجرا نبود.

همسایگان گفته‌اند خانواده‌ حسینی حدود ۱۵ سال پیش از افغانستان به استرالیا مهاجرت کرده‌اند.

به گزارش نشریه Adelaide Advertiser، شفیقه حسینی در جامعه‌ محلی فعال بود و اغلب در برگزاری مراسم‌های اجتماعی به تهیه غذا کمک می‌کرد.

بر اساس گزارش‌ها، برخی از اعضای خانواده در کشتارگاه محلی مشغول به کار بودند.

معاون کمیسیونر هیلارد تأیید کرد که هیچ‌گونه محدودیت قضایی برای جلوگیری از تماس میان این زن و شوهر وجود نداشت، اما آقای حسینی پیش‌تر مرتکب خشونت خانگی علیه همسرش شده بود.

پلیس از افرادی که اطلاعات مرتبطی دارند خواسته است با شماره Crime Stoppers تماس بگیرند.

منبع: دیلی میل


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه