وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ | Monday 22 December 2025
» اجتماعی » عذرخواهی آنتونی آلبانیزی از جامعه یهودیان پس از هو شدن در مراسم یادبود بوندای بیچ

تاریخ انتشار : 1404/10/01 - 10:40

عذرخواهی آنتونی آلبانیزی از جامعه یهودیان پس از هو شدن در مراسم یادبود بوندای بیچ

صدای استرالیا - نخست‌وزیر استرالیا، آنتونی آلبانیزی، پس از هو شدن و اعتراض شماری از حاضران در مراسم یادبود قربانیان حمله تروریستی بوندای بیچ، به‌طور رسمی از جامعه یهودیان استرالیا عذرخواهی کرد و گفت «سنگینی مسئولیت» این فاجعه را به‌عنوان نخست‌وزیر بر دوش خود احساس می‌کند.


صدای استرالیا – نخست‌وزیر استرالیا، آنتونی آلبانیزی، پس از هو شدن و اعتراض شماری از حاضران در مراسم یادبود قربانیان حمله تروریستی بوندای بیچ، به‌طور رسمی از جامعه یهودیان استرالیا عذرخواهی کرد و گفت «سنگینی مسئولیت» این فاجعه را به‌عنوان نخست‌وزیر بر دوش خود احساس می‌کند.

آلبانیزی روز دوشنبه پس از خروج از جلسه کابینه در کانبرا، در جمع خبرنگاران گفت: شب گذشته، جامعه یهودیان در کنار هزاران استرالیایی دیگر به بوندای بازگشتند تا نشان دهند وحدت بر تفرقه، عشق بر نفرت و نور بر تاریکی پیروز خواهد شد. این پیام اصلی مراسم بود.

او با اشاره به واکنش‌های تند در این مراسم افزود: احساسات بسیار ملتهب بود. بسیاری از مردم در جامعه آسیب دیده، خشمگین و اندوهگین هستند و بخشی از این خشم متوجه من شد. من این موضوع را درک می‌کنم. به‌عنوان نخست‌وزیر، مسئولیت اخلاقی این فاجعه را که در دوران مسئولیتم رخ داده، احساس می‌کنم و بابت آنچه جامعه یهودیان و کل ملت استرالیا تجربه کرده‌اند، متأسف و متأثرم.

نخست‌وزیر تأکید کرد دولت فدرال «هر روز» برای حفاظت از یهودیان استرالیا تلاش خواهد کرد و از همه شهروندان خواست اجازه ندهند عاملان این حمله تروریستی، که الهام‌گرفته از داعش توصیف شده‌اند، جامعه را دچار شکاف و چنددستگی کنند.

او گفت: ما اجازه نخواهیم داد تروریست‌ها به هدف خود که ایجاد تفرقه است برسند. با هم از این بحران عبور خواهیم کرد.

در جریان مراسم روز یکشنبه در ساحل باندای، هنگام ورود آلبانیزی به محل یادبود، صدای هو و فریاد از میان جمعیت شنیده شد. در تصاویر منتشرشده، مردی دیده می‌شود که تلاش داشت به سمت نخست‌وزیر حرکت کند اما توسط نیروهای امنیتی متوقف شد و فریاد می‌زد: «خون روی دست‌هایت است.» هنگام معرفی آلبانیزی روی صحنه نیز برخی حاضران او را هو کردند و عباراتی مانند «شرم‌آور است» به گوش می‌رسید.

در ادامه نشست خبری روز دوشنبه، آلبانیزی خواستار «فوریت و وحدت» در پارلمان برای تصویب سریع مجموعه‌ای از اصلاحات قانونی شد. او گفت دولت پس از بررسی این لوایح در کابینه و کمیته امنیت ملی، قصد دارد هم با جامعه و هم با احزاب سیاسی مشورت کند تا «اجماع گسترده» برای مقابله با نفرت‌پراکنی و افراط‌گرایی شکل بگیرد.

دولت فدرال در واکنش به این حمله، مجموعه‌ای از اقدامات از جمله تشدید قوانین مربوط به نفرت‌پراکنی، جرم‌انگاری شدیدتر تبلیغ خشونت مذهبی، در نظر گرفتن انگیزه نفرت در صدور احکام قضایی، ایجاد فهرست سازمان‌های مروج نفرت، تسهیل لغو ویزا برای افراد مرتبط با نفرت‌پراکنی و همچنین سخت‌گیری بیشتر در قوانین اسلحه را پیشنهاد کرده است.

در حالی که ائتلاف مخالف اعلام کرده برای تصویب قوانین با دولت همکاری خواهد کرد، برخی از اعضای اپوزیسیون پاسخ دولت را ناکافی دانسته و خواستار اقدامات سریع‌تر، از جمله تشکیل کمیسیون سلطنتی برای بررسی این حمله شده‌اند.

منبع: شبکه خبری نیوز

 


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , سیاسی , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه