وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ | Tuesday 14 October 2025
» اجتماعی » راه‌اندازی سرویس اوبر برای نوجوانان در سراسر استرالیا

تاریخ انتشار : 1404/06/06 - 10:54

راه‌اندازی سرویس اوبر برای نوجوانان در سراسر استرالیا

صدای استرالیا– اوبر از فردا سرویس جدید خود ویژه نوجوانان را در سراسر استرالیا راه‌اندازی می‌کند، اقدامی که نگرانی‌هایی را […]

راه‌اندازی سرویس اوبر برای نوجوانان در سراسر استرالیا

صدای استرالیا– اوبر از فردا سرویس جدید خود ویژه نوجوانان را در سراسر استرالیا راه‌اندازی می‌کند، اقدامی که نگرانی‌هایی را در میان فعالان حوزه ایمنی کودکان برانگیخته است.

سرویس «اوبر فور تین» این امکان را فراهم می‌کند که کودکان ۱۳ سال به بالا با رانندگانی که دارای مجوز بررسی سوابق کاری با کودکان (Working With Children Check) هستند، سفر کنند. تنها رانندگان با تجربه و دارای امتیاز بالا می‌توانند درخواست سفر نوجوانان را دریافت کنند و والدین نیز قادر به ردیابی سفر فرزندان خود خواهند بود.

این سرویس از فردا در ایالت‌های نیو ساوت ولز، ویکتوریا و استرالیای غربی آغاز می‌شود. پیش‌تر کودکان تنها در صورت همراهی یک بزرگسال اجازه استفاده از اوبر را داشتند. با این حال، این سرویس از آوریل سال گذشته در کوئینزلند، استرالیای جنوبی، تاسمانی و قلمرو پایتختی استرالیا فعال بوده و اوبر اعلام کرده تاکنون هیچ حادثه‌ای گزارش نشده است.

ویژگی‌های ایمنی اضافه‌شده شامل امکان برقراری تماس سه‌طرفه برای حساب‌های نوجوانان، ردیابی زنده سفر و تأیید چهاررقمی (PIN) است. همچنین در برخی ایالت‌ها، گزینه ضبط صدا در کل سفر به صورت خودکار فعال می‌شود. هزینه استفاده از این سرویس دو دلار بیشتر از کرایه عادی خواهد بود که صرف هزینه دریافت مجوز بررسی سوابق کودکان توسط رانندگان می‌شود.

مدیرعامل اوبر استرالیا و نیوزیلند، اما فولی، گفت: «می‌دانیم که زندگی خانواده‌های امروزی پرمشغله است، از سرویس مدرسه صبحگاهی گرفته تا فعالیت‌های بعد از مدرسه. به همین دلیل خوشحالیم که سرویس اوبر برای نوجوانان را در ایالت‌های بیشتری ارائه می‌کنیم تا خانواده‌ها بتوانند به شیوه‌ای امن‌تر و مطمئن‌تر برنامه‌های روزمره خود را مدیریت کنند.»

با این حال، برخی والدین و فعالان ایمنی کودکان نسبت به کافی نبودن این تدابیر هشدار داده‌اند. هتی جانستون، فعال حوزه ایمنی کودکان، به سیدنی مورنینگ هرالد گفت که به اعتقاد او تدابیر اوبر برای حفاظت از نوجوانان کافی نیست. او مجوز WWCC را «مانند گذاشتن زیرسیگاری روی موتور» توصیف کرد و هشدار داد: «در واقع دارید احتیاط را کنار می‌گذارید و امیدوارید که همه چیز خوب پیش برود، به‌خصوص وقتی بچه‌ها را تنها سوار اوبر می‌کنید. شخصاً به عنوان والدین، چنین کاری نمی‌کردم.»

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه