» اجتماعی
» دومین استرالیایی مفقودشده در سیل نپال زنده پیدا شد
تاریخ انتشار : 1405/06/10 - 12:28
دومین استرالیایی مفقودشده در سیل نپال زنده پیدا شد
صدای استرالیا– یکی از شهروندان استرالیایی که پس از وقوع سیل ویرانگر هفته گذشته در منطقه مرزی نپال و تبت […]
صدای استرالیا– یکی از شهروندان استرالیایی که پس از وقوع سیل ویرانگر هفته گذشته در منطقه مرزی نپال و تبت مفقود شده بود، زنده پیدا شد.
این فرد روز سهشنبه از تبت با مقامهای وزارت امور خارجه و تجارت استرالیا تماس گرفت. او اکنون از خدمات حمایتی کنسولی برخوردار است و توانسته با خانواده خود نیز صحبت کند.
با پیدا شدن این فرد، تعداد استرالیاییهای مفقودشده در این فاجعه از ۴۳ نفر به ۴۲ نفر کاهش یافت. «کارا سورینو»، شهروند ۲۵ ساله استرالیایی، نیز آخر هفته بهسلامت پیدا شده بود.
پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت دولت از پیدا شدن این فرد «بینهایت سپاسگزار» است. او افزود تصور میزان آرامش خانواده این شهروند پس از چند روز سخت و دلهرهآور آسان نیست. وزارت امور خارجه بهدلیل رعایت حریم خصوصی، جزئیات بیشتری درباره هویت این فرد منتشر نکرده است.
شمار جانباختگان جریان بیسابقه یخ، سنگ، گلولای و آوار که چهارشنبه هفته گذشته منطقه را درنوردید، به ۹۳۹ نفر رسیده است. همچنین بیش از ۴۴۰۰ نفر همچنان مفقود هستند.
وانگ هشدار داد که با توجه به قطع ارتباطات، تخریب زیرساختها و دشواری دسترسی به بسیاری از مناطق، باید درباره روزهای آینده واقعبین بود. او گفت با گذشت هر روز، نگرانیها درباره سرنوشت مفقودشدگان افزایش مییابد.
استرالیا یک بسته کمک هشتمیلیوندلاری برای جوامع آسیبدیده در مرز نپال و منطقه تبت چین اختصاص داده است. نپال نیز نزدیک به ۲۰ هزار نیروی امنیتی را برای عملیات جستوجو و نجات به کار گرفته و رسانههای دولتی چین از اعزام ۲۱۴۱ نیروی امدادی خبر دادهاند.
برچسب ها : اخبار استرالیا , استرالیایی مفقود شده در نپال , سیل نپال
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه













