خانهاخباراسترالیا پیشرو در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر

استرالیا پیشرو در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر

صدای استرالیا– میزان رشد استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در استرالیا 10 برابر میانگین جهانی است.

استرالیا از سال 2018 تا 2020، 16 گیگاوات تجهیزات مربوط به انرژی بادی و خورشیدی را نصب می‌کند که معادل 220 وات به ازای هر نفر در هر سال است. رقم اعلام شده 3 برابر سریعتر از نزدیک‌ترین کشور تعقیب کننده استرالیا یعنی آلمان است.

استرالیا، آلمان و آمریکا به ترتیب پیشروترین کشورها در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر هستند.

استرالیا در حال نشان دادن این واقعیت به جهانیان است که چگونه یک کشور صنعتی می‌تواند به این سرعت در حالیکه سیستم الکتریسیته (برق) آن در کنترل سوخت‌های فسیلی است خود را با انرژی‌های تجدیدپذیری که دی اکسید کربن کمتری تولید می‌کنند وفق دهد.

زمانیکه نیروگاه بادی کاتل هیل تاسمانیا با ظرفیت 148.5 مگاوات در ماه آگوست آغاز به کار کرد، استرالیا به هدف گذاری خود در خصوص برنامه زمان‌بندی شده برای انرژی‌های تجدید پذیر رسید.

سال 2018 برای استرالیا از لحاظ راه‌اندازی نیروگاه‌های انرژی پاک یک رکورد محسوب می‌شود. در این سال میزان تولید برق از انرژی‌های تجدید پذیر به 5.1 گیگا وات رسید در حالیکه در سال 2017 میزان تولید برق از این نوع انرژی‌ها 2.2 گیگا وات بود.

منبع: سایت علمی دانشگاه ملی استرالیا

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها