وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ | Tuesday 12 May 2026
» اخبار » استرالیا تحریم‌های تازه‌ای علیه مقام‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی ایرانی اعمال کرد

تاریخ انتشار : 1405/02/22 - 5:58

استرالیا تحریم‌های تازه‌ای علیه مقام‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی ایرانی اعمال کرد

صدای استرالیا - دولت‌های استرالیا و بریتانیا مجموعه جدیدی از تحریم‌ها را علیه چند مقام ارشد و نهاد جمهوری اسلامی ایران اعمال کردند.


صدای استرالیا – دولت‌های استرالیا و بریتانیا مجموعه جدیدی از تحریم‌ها را علیه چند مقام ارشد و نهاد جمهوری اسلامی ایران به دلیل آنچه نقش آنان در سرکوب داخلی، نقض حقوق بشر و پول‌شویی عنوان شده، اعمال کردند.

به گزارش نیوزوایر، پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، روز سه‌شنبه اعلام کرد هفت فرد و چهار نهاد جدید به فهرست تحریم‌های ایران اضافه شده‌اند و شمار کل تحریم‌های استرالیا علیه افراد و نهادهای مرتبط با جمهوری اسلامی اکنون از ۲۳۰ مورد فراتر رفته است.

بر اساس اعلام دولت استرالیا، بخش عمده افراد و نهادهای تازه تحریم‌شده با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارتباط دارند؛ نهادی که کانبرا آن را به عنوان «حامی دولتی تروریسم» معرفی کرده است.

اسکندر مومنی، وزیر کشور ایران، از جمله افرادی است که در فهرست جدید تحریم‌ها قرار گرفته و بر اساس این تحریم‌ها از هرگونه تعامل مالی و اقتصادی با شهروندان و نهادهای استرالیایی منع می‌شود.

سید مجید فیض جعفری، رئیس پلیس امنیت عمومی ایران، روح‌الله مومن‌نسب، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، قربان محمد ولی‌زاده، محسن ابراهیمی، ناصر زرینگلام و منصور زرینگلام دیگر افرادی هستند که تحریم شده‌اند.

دولت استرالیا اعلام کرده است که برخی از این افراد در اجرای نظارت گسترده بر زنان و دختران و اجرای حجاب اجباری نقش داشته‌اند. در بیانیه منتشرشده آمده است که ده‌ها هزار نیرو برای نظارت و کنترل اجتماعی به کار گرفته شده‌اند.

پنی وانگ در بیانیه خود مدعی شد جمهوری اسلامی در ماه ژانویه هزاران نفر از شهروندان خود را کشته و هزاران معترض را بازداشت کرده است. او همچنین حکومت ایران را به شکنجه بازداشت‌شدگان، گرفتن اعترافات اجباری و محدود کردن اینترنت متهم کرد.

چهار نهادی که در این دور از تحریم‌ها قرار گرفته‌اند شامل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، سراج سایبرسپیس، بریلین اکسچنج و جی‌سی‌ام اکسچنج هستند.

به گفته دولت‌های استرالیا و بریتانیا، برخی از این نهادها و افراد با برنامه موشکی ایران و همچنین شبکه‌های موسوم به «بانکداری سایه» مرتبط هستند؛ شبکه‌هایی که غرب مدعی است برای انتقال منابع مالی به گروه‌هایی مانند حماس و دور زدن تحریم‌ها استفاده می‌شوند.

در این گزارش همچنین آمده است که خانواده زرینگلام پیش‌تر از سوی آمریکا به اتهام پول‌شویی از طریق امارات متحده عربی و هنگ‌کنگ تحریم شده بودند و شرکت‌های بریلین اکسچنج و جی‌سی‌ام اکسچنج با این خانواده ارتباط دارند.

منبع: شبکه خبری نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , سیاسی , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه