صدای استرالیا – خط هوایی امارات اعلام کرد که پروازهای خود به 9 مقصد از جمله سیدنی و ملبورن را از سر خواهد گرفت.
این خط هوایی در اطلاعیهای اعلام کرد که از روز 21 ماه می پروازهایش در مسیرهای لندن، پاریس، فرانکفورت، شیکاگو، میلان، مادرید، سیدنی، ملبورن و تورونتو را از سر خواهد گرفت.
امارات همچنین گفته است که قصد دارد پرواز بین استرالیا و انگلیس را نیز از روز پنجشنبه 21 می و از طریق دوبی برقرار کند.
این خط هوایی تاکید کرده است که تنها مسافرانی را در این مسیرها پذیرش خواهد کرد که با شرایط مقرر شده توسط کشورهای مقصد را داشته باشند.
امارات برای از سر گیری پروازهای خود تدابیر ویژهای را در نظر گرفته است که از آن جمله میتوان به چک کردن دمای بدن تمامی مسافران و کارمندان، به حداقل رساندن تماس فیزیکی بین مسافران و خدمه در طول پرواز اشاره کرد.
منبع: دیلی میل



