» اخبار
» همسر نخستوزیر ویکتوریا به دلیل رانندگی در حالت مستی گواهینامهاش را از دست داد
تاریخ انتشار : 1404/09/28 - 3:31
همسر نخستوزیر ویکتوریا به دلیل رانندگی در حالت مستی گواهینامهاش را از دست داد
صدای استرالیا - جسینتا آلن، نخستوزیر ایالت ویکتوریا، تأیید کرده است که همسرش، یوریک پایپر، به دلیل رانندگی در حالت مستی جریمه شده و گواهینامه رانندگیاش را از دست داده است.
صدای استرالیا – جسینتا آلن، نخستوزیر ایالت ویکتوریا، تأیید کرده است که همسرش، یوریک پایپر، به دلیل رانندگی در حالت مستی جریمه شده و گواهینامه رانندگیاش را از دست داده است.
او در یک نشست خبری گفت این اتفاق باعث شده احساس «ناراحتی، شرمندگی و ناامیدی» کند.
به گفته خانم آلن، این حادثه صبح پنجشنبه در شهر بندیگو رخ داده؛ جایی که آقای پایپر هنگام رانندگی به سمت سوپرمارکت، در یک تقاطع با خودروی دیگری از عقب برخورد کرده است. پلیس پس از توقف خودرو، میزان الکل خون او را بالاتر از حد مجاز ۰٫۰۵ اعلام کرد.
بر اساس قوانین، آقای پایپر در همان محل جریمه و گواهینامهاش لغو شده و این محرومیت از ۱۶ ژانویه اجرایی خواهد شد. نخستوزیر ویکتوریا توضیح داد که خانوادهاش شب قبل، تولد فرزندشان را در یک میخانه محلی جشن گرفته بودند و دارویی که همسرش مصرف میکرده، ممکن است در ترکیب با الکل مصرفشده، در بروز این اتفاق نقش داشته باشد.
او گفت: به دلیل تداخل دارو با الکل شب قبل، او اصلاً نباید صبح روز بعد رانندگی میکرد. خودش این موضوع را میداند، من هم میدانم و بابت آن واقعاً متأسف هستیم.
خانم آلن همچنین اعلام کرد که او و همسرش مبلغ هزار دلار به خیریه امبر کامیونیتی اهدا کردهاند؛ نهادی که از افراد آسیبدیده از حوادث جادهای حمایت میکند.
او تأکید کرد: رانندگی در حالت مستی موضوعی بسیار جدی است، همانطور که تروما و آسیبهای جادهای بسیار جدی هستند. ما این را به رسمیت میشناسیم و من واقعاً متأسفم.
نخستوزیر ویکتوریا افزود که وقتی همسرش او را در جریان این موضوع قرار داد، «واقعاً شوکه» شده است.
منبع: شبکه خبری ایبیسی
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : اخبار
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه













