» اخبار
» وزیر امور خارجه استرالیا برای دیدار با ظریف به بنگلادش رفت
تاریخ انتشار : 1398/06/12 - 18:05
وزیر امور خارجه استرالیا برای دیدار با ظریف به بنگلادش رفت
صدای استرالیا– وزیر امور خارجه استرالیا عازم بنگلادش شد تا بتواند در دیدار با وزیر امور خارجه ایران توضیحاتی درباره […]
صدای استرالیا– وزیر امور خارجه استرالیا عازم بنگلادش شد تا بتواند در دیدار با وزیر امور خارجه ایران توضیحاتی درباره ملحق شدن استرالیا به ائتلاف آمریکایی خلیج فارس بدهد.
به گزارش روزنامه فایننشال ریویو استرالیا، ماریس پاین، وزیر امور خارجه قرار است با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده و درباره تصمیم استرالیا برای ملحق شدن به ائتلاف آمریکایی حفظ امنیت خلیج فارس توضیحاتی بدهد.
پاین دوشنبه شب عازم بنگلادش شد که میزبان کنفرانس اتحادیه همکاریهای منطقهای اقیانوس هند است.
وزارت امور خارجه و تجارت استرالیا تایید کرده است که ماریس پاین امیدوار است بتواند «برای مذاکره درباره منافع و نگرانیهای مشترک» در حاشیه این نشست با ظریف دیدار کند.
اخبار مرتبط:
وزیر خارجه استرالیا: کانبرا روابط خوبی با تهران دارد
استرالیا به ائتلاف دریایی آمریکا میپیوندد
به دنبال تنشهای اخیر ایجاد شده در منطقه خلیج فارس، آمریکا مدتی است با ادعای حفاظت از کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز قصد دارد ائتلافی جهانی تشکیل دهد و تا کنون از کشورهای متعددی برای پیوستن به این ائتلاف در خواست کرده است.
تا کنون سه کشور انگلیس، استرالیا و بحرین به ائتلاف آمریکایی خلیج فارس پیوستهاند.
منبع: ایسنا
برچسب ها : ماریس پاین , وزیر امور خارجه استرالیا
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , سیاسی
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه