وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | Wednesday 11 September 2024
» اجتماعی » هشدار درباره شیوع بیماری آبله میمونی در استرالیای غربی 

تاریخ انتشار : 1403/06/01 - 14:30

هشدار درباره شیوع بیماری آبله میمونی در استرالیای غربی 

صدای استرالیا– پس از گزارش دو مورد محلی از ام‌پاکس که به عنوان “آبله میمونی” هم شناخته می‌شود، به ساکنان […]

هشدار درباره شیوع بیماری آبله میمونی در استرالیای غربی 

صدای استرالیا– پس از گزارش دو مورد محلی از ام‌پاکس که به عنوان “آبله میمونی” هم شناخته می‌شود، به ساکنان استرالیای غربی هشدار داده می‌شود که مراقب باشند.

وزارت بهداشت روز چهارشنبه این هشدار را صادر کرد و از جوامع در معرض خطر خواست تا نسبت به علائم مراقب باشند.

موارد محلی – که هنوز در حال بررسی هستند – از سویه خفیف‌تر بیماری هستند و به سویه شدیدتر که در غرب و مرکز آفریقا در حال گسترش است، متصل نیستند.

پل آرمسترانگ، مدیر کنترل بیماری‌های واگیر استرالیای غربی گفت: گروه‌های پرخطر در جامعه اگر مشکوک به ابتلا به این بیماری هستند، باید فوراً آزمایش دهند.

دکتر آرمسترانگ گفت: “عفونت‌های آبله میمونی در استرالیا در چند ماه گذشته افزایش یافته است – به ویژه در میان مردان فعال جنسی که با مردان و از طریق فعالیت‌های پرخطر مانند رابطه جنسی مداوم و شرکای متعدد رابطه دارند.”

به گفته وی “اگر علائمی دارید که نشان‌دهنده ام‌پاکس است – حتی اگر خفیف باشد و حتی اگر واکسن ام‌پاکس را زده‌اید – باید با پزشک عمومی یا خدمات سلامت جنسی خود تماس بگیرید، ماسک بزنید و هرگونه جوش، برآمدگی یا زخم‌های جوش مانند را بپوشانید.”

تا کنون ۲۸۳ مورد ام‌پاکس در سراسر استرالیا در سال ۲۰۲۴ گزارش شده است که همه موارد در مردان بوده است.

اکثر موارد هم در ویکتوریا بود که در آن ۱۲۱ نفر مثبت بودند و بعد نیوساوت ولز با ۱۱۸ مورد.

کوئینزلند ۲۵، منطقه پایتخت ۱۲، استرالیای جنوبی ۴، استرالیای غربی ۲ و قلمرو شمالی یک مورد داشته است. هیچ موردی در تاسمانی گزارش نشده است.

این نوع بیماری می‌تواند از طریق تماس پوست به پوست، از جمله در حین رابطه جنسی و تماس با وسایل آلوده مانند رختخواب و حوله و به ندرت از طریق تنفس قطرات ناشی از سرفه و عطسه، از فردی به فرد دیگر سرایت کند.

علائم معمولاً در عرض پنج روز تا سه هفته پس از قرار گرفتن در معرض ویروس شروع می‌شود و ممکن است شامل راش‌هایی باشد که می‌تواند شبیه برجستگی‌ها، جوش ها یا زخم‌هایی باشد که بعداً به ضایعات پر از مایع یا زخم تبدیل می‌شوند.

برخی افراد تب، سردرد، دردهای عضلانی، کمردرد یا بزرگ شدن غدد لنفاوی نیز دارند.

دکتر آرمسترانگ گفت افراد مبتلا به سویه clade II mpox که در استرالیا وجود دارد، معمولاً بیماری خفیف‌تری را تجربه می کنند که ممکن است دو تا چهار هفته طول بکشد و بدون درمان خاصی برطرف شود. فقط تعداد کمی از افراد بیماری شدیدتری را تجربه می‌کنند.

واکسیناسیون نقش مهمی در کاهش شدت بیماری و جلوگیری از شیوع آن در بین افرادی که در معرض بالاترین خطر ابتلا به ام‌پاکس هستند، ایفا می‌کند.

منبع: د وست دات کام


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه