وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Thursday 2 May 2024
» اجتماعی » پلیس استرالیا بیش از ۱۰۰ فعال محیط زیست معترض را بازداشت کرد

تاریخ انتشار : 1402/09/06 - 12:08

پلیس استرالیا بیش از ۱۰۰ فعال محیط زیست معترض را بازداشت کرد

صدای استرالیا– پلیس استرالیا امروز دوشنبه اعلام کرد بیش از ۱۰۰ فعال محیط زیست معترض از جمله پنج نوجوان و […]

پلیس استرالیا بیش از ۱۰۰ فعال محیط زیست معترض را بازداشت کرد

صدای استرالیا– پلیس استرالیا امروز دوشنبه اعلام کرد بیش از ۱۰۰ فعال محیط زیست معترض از جمله پنج نوجوان و یک پدر روحانی ۹۷ ساله را به دلیل ایجاد اختلال در بزرگترین بندر این کشور، بازداشت کرده است.

ده‌ها قایق کوچک (کایاک‌) از دیروز (یکشنبه) با ایجاد اختلال در مسیر تردد کشتی‌ها در بندر نیوکاسل در نیوساوت‌ولز از دولت خواستند به اتکای طولانی‌مدت کشور به صادرات سوخت فسیلی پایان دهد.

مقامات موافقت کرده بودند تظاهرات به مدت ۳۰ ساعت ادامه داشته باشد، اما قایق های پلیس با پایان یافتن ضرب‌الاجل وارد عمل شدند. با این حال انبوه فعالان محیط زیست از ترک محل خودداری کردند.

در میان ۱۰۹ نفر دستگیرشده نام آلن استوارت، کشیش ۹۷ ساله کلیسای یونیتینگ دیده می‌شود که گفته بود می خواهد از بروز بلایای ناشی از تغییرات اقلیمی برای «نوه ها و نسل های آینده» خود جلوگیری کند.

وی در بیانیه‌ای پیش از دستگیری خود گفت: من بسیار متاسفم که آنها (نسل آینده) باید عواقب انفعال ما را متحمل شوند. بنابراین، فکر می‌کنم وظیفه‌ دارم که آنچه را که می‌توانم انجام دهم و از آنچه که درست می‌دانم دفاع کنم.

گروه معترض Rising Tide که اعتراض را سازماندهی کرده بود، اعلام کرد استوارت «پیرترین» استرالیایی است که در ارتباط با تظاهرات تغییرات آب و هوایی دستگیر شده است.

این گروه در بیانیه‌ای گفت: ما خطر دستگیری را پذیرفتیم، زیرا دانشمندان هشدار می‌دهند که برای جلوگیری از شرایط فاجعه‌بار آب و هوایی، باید فوراً سوخت‌های فسیلی را حذف کنیم.

پلیس نیو ساوت ولز خبر داد پنج نوجوان نیز در همین زمینه دستگیر شدند اما سن خود را اعلام نکرده‌اند.

آدام بندت، رهبر گروه سبزهای استرالیا گفت اگر دولت اقدامات بیشتری برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای انجام ندهد، اعتراضات به تغییرات آب و هوایی سراسری به شدت ادامه خواهد یافت.

وی به شبکه تلویزیونی «ای بی سی» گفت: مردم می‌دانند، دانش‌آموزان و افراد مسن هم می‌فهمند؛ که این زغالسنگ و گاز (گلخانه‌ای) است که به بحران آب‌وهوایی دامن می‌زنند.

مجموعه ای از ایالت های استرالیا در سال های اخیر قوانین سختگیرانه ای را تصویب کرده اند که اعتراضات اقلیمی را هدف قرار داده است. سازمان های حقوق مدنی و بازرسان سازمان ملل این اقدامات دولت استرالیا را محکوم کرده اند.

دینا کوکو، فعال محیط زیست، اواخر سال گذشته پس از مسدود کردن تردد در پل معروف بندر سیدنی به ۱۵ ماه زندان محکوم شد؛ هرچند که حکم او بعداً در دادگاه تجدید نظر لغو شد.

این کشور حوزه اقیانوسیه از دیرباز یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زغالسنگ در جهان بوده است و در حال حاضر مجموعه ای از معادن زغالسنگ، میادین نفتی و پروژه های گازی جدید در برنامه ریزی آتی دولت این کشور قرار دارند.

منبع: ایرنا


برچسب ها : ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه