صدای استرالیا– از حساب کاربری نتفلیکس دوستان و آشنایان استفاده میکنید؟ این امکان به زودی از شما گرفته میشود.
این غول پخش رسانه اینترنتی، ویژگی جدیدی را تست میکند که جلوی به اشتراک گذاری گذرواژه را میگیرد.
نتفلیکس هم اکنون به تعدادی از کاربرانش پیام هشداری میفرستد که تایید کنند مجاز به تماشای محتوا روی اکانتی که از آن استفاده میکنند، هستند یا نه.
وقتی کاربری پروفایل خود را در یک حساب کاربری مشترک انتخاب کند، یک پنجره پاپآپ باز میشود و از او میخواهد که متنی را که که آدرس ایمیل صاحب حساب کاربری ارسال میشود، تایید کند و اگر کاربر نتواند مجاز بودن خود را اثبات کند، از او خواسته میشود که یک حساب کاربری جدید بسازد.
البته لازم نیست بترسید، این ویژگی فعلا در مرحله تست است و پیام هشدار فقط برای تعداد محدودی از کاربران اپ Netflix TV ارسال میشود.
بر اساس مقررات کاربری نتفلیکس، به اشتراک گذاشتن حساب کاربری آن با دیگران یا استفاده مشترک در خانه، مجاز نیست.
منبع: 9 نیوز
اخبار مرتبط:



