وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | Wednesday 23 September 2026
» اخبار » حیفا وهبی با تور «کام داون» به استرالیا بازمی‌گردد

تاریخ انتشار : 1405/07/01 - 14:26

حیفا وهبی با تور «کام داون» به استرالیا بازمی‌گردد

صدای استرالیا - خواننده محبوب و ستاره پاپ لبنانی، حیفا وهبی، در آوریل ۲۰۲۷ برای برگزاری دو کنسرت بزرگ در قالب تور جهانی خود به استرالیا می‌رود.


صدای استرالیا – خواننده محبوب و ستاره پاپ لبنانی، حیفا وهبی، در آوریل ۲۰۲۷ برای برگزاری دو کنسرت بزرگ در قالب تور جهانی خود به استرالیا می‌رود.

این اجراها که بخشی از تور بزرگ کام داون این هنرمند هستند، در دو شهر اصلی استرالیا برگزار خواهند شد:

  • ملبورن: جمعه، ۲ آوریل ۲۰۲۷ در سالن پلنری واقع در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های ملبورن

  • سیدنی: شنبه، ۳ آوریل ۲۰۲۷ در سالن تیک‌تاک اینترتینمنت سنتر واقع در مرکز همایش‌های بین‌المللی سیدنی

انتظار می‌رود این کنسرت‌ها با دکوراسیون و رقص‌پردازی‌های ارکسترال و در سطح استانداردهای جهانی برگزار شوند.

نام این تور جهانی از ترانه‌ای به نام «بدنا نروق» (از آلبوم مگا حیفا ۲) گرفته شده که در زبان عربی به معنای «بیا آرام شویم» یا همان کام داون (Calm Down) است.

حیفا وهبی قرار است در این برنامه‌ها ترکیبی از آهنگ‌های نوستالژیک و محبوب خود را به همراه آثار جدیدش مانند قطعه شو المطلوب اجرا کند. فروش بلیت‌های این دو رویداد از طریق پلتفرم‌های معتبر استرالیا آغاز شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید بلیط می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , جشن ها و رویدادها , فرهنگی , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه