خانهاخباربحران مسکن در استرالیای غربی؛ اجاره‌نشین‌ها چادرنشین می‌شوند

بحران مسکن در استرالیای غربی؛ اجاره‌نشین‌ها چادرنشین می‌شوند

صدای استرالیا- بحران اجاره، برخی از خانواده‌ها را در بخش‌هایی از استرالیای غربی، مجبور کرده که در حیاط خلوت اقوام‌ و اماکن ویژه تعطیلات، چادر بزنند.

کمبود مسکن در پرت، به حدی بحرانی شده که قیمت برخی خانه‌ها در عرض چندماه حتی یک میلیون دلار افزایش یافته و اجاره‌های هفتگی نیز تا 100 درصد رشد کرده است.

به این ترتیب با فرا رسیدن زمان تخلیه و به دلیل افزایش شدید اجاره‌بها، بسیاری از مستاجران مجبور شده‌اند از خانه‌های خود که دیگر توان پرداخت اجاره آن را ندارند، خارج شوند.

اما به دلیل کمبود مسکن، این اجاره‌نشین‌ها، باید با صدها خانواده دیگر بر سر اجاره مسکن تازه رقابت کنند.

برخی برای تامین محلی برای زندگی در این رقابت سنگین، حتی مبالغی بالاتر برای اجاره خانه  پیشنهاد می‌کنند.

وضعیت در آلبانی آنقدر ناگوار است که خانواده‌های جوان، در حیاط پشتی اقوام خود چادر می‌زنند یا مجبور می‌شوند به خانه والدین خود برگردند.

میزان خانه‌های خالی در آلبانی به نیم درصد رسیده که پایین‌ترین میزان در استرالیای غربی است.

آمارها نشان می‌دهد که در روز 28 فوریه امسال، 456 نفر در آلبانی در لیست انتظار مسکن عمومی بوده‌اند.

زمان انتظار برای درخواست‌های عمومی 122 هفته و برای افراد دارای اولویت 50 هفته است.

گفته می‌شود که وضعیت آلبانی، به زودی در پرت نیز ممکن است رخ بدهد. به همین دلیل نگرانی از افزایش تعداد افراد بی‌خانمان افزایش یافته است.

منبع: 7 نیوز

آخرین خبرها

ارسال پاسخ

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- Advertisment -
Pasargad Migration

پربازدیدترین‌ها