صدای استرالیا – نتیجه تست کرونای یک مرد 70 ساله در استرالیای جنوبی که طی دو هفته گذشته هیچ مورد جدیدی از ابتلا به ویروس کرونا را ثبت نکرده بود، مثبت اعلام شد.
تیوکلا اسپاریر، مسئول ارشد بهداشتی ایالت استرالیای جنوبی گفت که یک مرد حدودا 70 ساله که شش هفته پیش از انگلیس به استرالیا آمده بود به کرونا مبتلا شده است.
وی تصریح کرد که این مرد روز 20 مارس به استرالیای جنوبی آمد و چند روز پس از ورود نشانههایی از بیماری در او ظاهر شد. او بلافاصله قرنطینه شد اما نتیجه تست کرونای او روز پنجم ماه می مثبت شد.
وی گفت: پیدا کردن اینکه چگونه ویروس کرونا در بدن این مرد شش هفته پس از پیدا شدن نشانههای اولیه همچنان فعال بوده است، مشکل است.
این مقام استرالیایی افزود که این بیمار تنها با پنج نفر ارتباط نزدیک داشته است که آنها نیز در حال حاضر در قرنطینه هستند و هیچ نشانه ای از بیماری ندارند.
منبع: دیلی میل استرالیا



