وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Saturday 20 April 2024
» اخبار » نخست وزیر استرالیا: اگر رقیب من پیروز شود، پناهجویان قایقی راهی کشور می‌شوند

تاریخ انتشار : 1401/01/30 - 6:47

نخست وزیر استرالیا: اگر رقیب من پیروز شود، پناهجویان قایقی راهی کشور می‌شوند

صدای استرالیا - نخست وزیر استرالیا می‌گوید اگر حزب مخالف او در انتخابات پیروز شود، هزاران پناهجو با قایق خود را به این کشور خواهند رساند.


صدای استرالیا – نخست وزیر استرالیا می‌گوید اگر حزب مخالف او در انتخابات پیروز شود، هزاران پناهجو با قایق خود را به این کشور خواهند رساند.

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا که در سال‌های اخیر سیاست‌های ضد پناهجویی گسترده‌ای در دستور کار خود قرار داده تلاش دارد با ایجاد هراس در میان رای‌دهندگان استرالیایی، بار دیگر پیروزی خود در انتخابات را تضمین کند.

آقای موریسون که در سال‌های اخیر رویکرد سختی در قبال پناهجویان غیرقانونی که تلاش می‌کنند خود را با قایق به استرالیا برسانند، می‌گوید یکی از موفق‌ترین سیاست‌های حفاظت از مرزهای را در جهان ایجاد کرده است.

اخیرا بریتانیا هم اعلام کرده می‌خواهند گروهی از پناهجویان مرد را به کشور روآندا در آفریقا بفرستد. اقدامی که بسیاری آن‌را الگو گرفته از مدل دولت استرالیا دانسته‌اند. در سالهای اخیر استرالیا بسیاری از پناهجویان غیر قانونی را به جزایری دور افتاده در اقیانوس آرام تبعید کرده و این افراد اجازه ورود به سرزمین استرالیا را پیدا نکرده‌اند.

این در حالیست که آنتونی آلبانیز، رهبر اپوزوسیون گفته است که دولت کارگری او با حذف ویزای به اصطلاح حفاظتی موقت، سیاست ملی کشور در مورد پناهجویان را تغییر خواهد داد.

موریسون دولت قبلی حزب کارگر را که ویزای سه ساله پناهجویان را در سال ۲۰۰۸ لغو کرد، مقصر افزایش ورود قایقی پناهجویان دانسته است. در سال ۲۰۰۸ تنها ۱۶۱ پناهجو توانسته بودند از طریق قایق وارد استرالیا شوند اما پس از آن در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ به ترتیب ۲ هزار و ۷۰۰ و ۶ هزار و ۵۰۰ پناهجوی غیرقانونی از این طریق خود را به این کشور رساندند.

موریسون در این خصوص می‌گوید: «وقتی حزب کارگر ویزای حفاظت موقت را در سال ۲۰۰۸ لغو کرد، ناوگانی از قایق‌های قاچاق انسان به سمت استرالیا به راه افتادند.»

سیاست دولت آقای موریسون با انتقادهای گسترده‌ای در داخل این کشور رو به رو شده است. یان رینتول، سخنگوی «ائتلاف اقدام برای پناهندگان»، که یکی از ارگان‌های مدافعان پناهندگان مستقر در ملبورن، موریسون را به «ایجاد ترس» برای جلب آرای عمومی متهم کرد.

سیاست‌های خشن استرالیا در قبال پناهندگان مورد انتقاد سازمان ملل متحد و گروه های حقوق بشری قرار گرفته است. همچنین پیشتر جاکارتا بارها بازگرداندن قایق‌های پناهجویان به بنادر اندونزی توسط نیروی دریایی استرالیا را به عنوان نقض حاکمیت این کشور محکوم کرده است.

حزب کارگر در اکثر نظرسنجی‌ها در ماه‌های اخیر پیشتاز دولت بوده است و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که دولت آقای موریسون به پایان کار خود رسیده است. با این حال این سیاستمدار محافظه‌کار تلاش دارد تا برای چهارمین دور متوالی در قدرت باقی بماند.

منبع: یورونیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , سیاسی , پیشنهاد سردبیر
دیدگاه کاربران کل نظرات :1
  • Moh

    تاریخ : ۳۰ - فروردین - ۱۴۰۱

    به نظر من حرف درستی میزنه. ما با کلی زحمت و تلاش و امتیاز ویزا جمع کردیم اومدیم تو کشوری که به خیال خودمون جهان اول هستن. الان از سابربای شرقی به غرب پر از بی‌فرهنگی و خلاف و …. اصلا فکر نمیکردم به همچین کشوری مهاجرت دارم میکنم. در کنار پناهنده‌ها یه عالمه خلافکار و فرصت طلب از پایین ترین سطح‌های فرهنگی با قایق اوندن استرالیا، اونموقع یکی با امتیاز ۹۵ میاد. کاملا ناعادلانه و دلسردکننده


    پاسخ

ارسال دیدگاه