وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ | Tuesday 25 March 2025
» اجتماعی » مرگ دختر یک ساله که در ماشین رها شده بود

تاریخ انتشار : 1403/11/18 - 9:58

مرگ دختر یک ساله که در ماشین رها شده بود

صدای استرالیا-  جسد دختری یک ساله در داخل یک خودرو در یک مرکز مراقبت از کودکان در سیدنی پیدا شده است.


صدای استرالیا-  جسد دختری یک ساله در داخل یک خودرو در یک مرکز مراقبت از کودکان در سیدنی پیدا شده است.

پلیس بر این باور است که این دختر برای “مدت طولانی” در داخل خودرو و در روزی که دمای هوا به ۳۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسید، رها شده بود.

خدمات اضطراری ایالت نیوساوت‌ولز در ساعت ۵:۳۵ بعدازظهر چهارشنبه به محل حادثه در خیابان مارانا در ایروود، واقع در غرب سیدنی، فراخوانده شدند. فردی این کودک را در حالتی غیرهوشیار در داخل خودرو پیدا کرده بود اما تلاش‌های امدادگران برای نجات او بی‌نتیجه ماند و او در آنچه که پلیس آن را یک “فاجعه مطلق” توصیف کرد، جان خود را از دست داد.

اطلاعاتی که به پلیس ارائه شده نشان می‌دهد که این نوزاد برای مدت طولانی در داخل خودرو و در روزی بسیار گرم رها شده بود.

فرمانده منطقه‌ای پلیس بوروود، کریستین مک‌دونالد در این باره تأکید کرده است رها کردن یک کودک در داخل خودرو در هر زمانی می‌تواند خطرناک باشد و این کار برای مدت طولانی حتی می‌تواند کشنده باشد.

مالک مرد خودرو که به گفته پلیس با نوزاد نسبت خانوادگی داشته، به بیمارستان منتقل شده و دچار شوک شده است. او زمانی که آماده باشد با پلیس صحبت خواهد کرد.

مک‌دونالد این حادثه را “عمیقاً تکان دهنده” و “فاجعه‌ای مطلق” توصیف کرد و گفت این موضوع بر کل جامعه تأثیر خواهد گذاشت. او به عنوان یک مادر بیان کرد که نمی‌توان عمق این تراژدی را تصور کرد و والدین به شدت ناراحت خواهند بود.

پلیس در حال بررسی زمان‌بندی اتفاقات مربوط به این حادثه است.

در همین حال بیشتر ایالت نیوساوت‌ولز در این هفته تحت هشدار موج گرما با دماهایی تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد قرار دارد.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه