» اجتماعی
» قانون جدید رانندگی با جریمه ۴۴۸ دلاری
تاریخ انتشار : 1397/05/09 - 12:34
قانون جدید رانندگی با جریمه ۴۴۸ دلاری
صدای استرالیا – رانندگان در ایالت نیو ساوت ولز از روز اول ماه سپتامبر باید از قانون جدیدی تبعیت کنند که در صورت تخلف با جریمه 448 دلاری تنبیه خواهند شد.
صدای استرالیا – رانندگان در ایالت نیو ساوت ولز از روز اول ماه سپتامبر باید از یک قانون جدید تبعیت کنند که در صورت تخلف با جریمه ۴۴۸ دلاری تنبیه خواهند شد.
بر اساس این قانون جدید، رانندگان وسایل نقلیه موتوری باید به هنگام عبور از کنار خودروهای امدادی در حال خدمت شامل خودروهای پلیس، آتش نشانی و آمبولانس که چراغهای چشمک زن آبی و قرمز آنها روشن است با حداکثر سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت عبور کنند.
هدف از تصویب و اجرایی شدن این قانون افزایش ایمنی نیروهای امدادی و نیروهای داوطلبی است به هنگام بروز حوادث در کنار خیابانها و معابر در حال انجام وظیفه هستند.
این قانون شامل خودروهایی میشود که در هر دو مسیر در حال حرکت هستند. خودروهای در حال عبور از مسیر روبرو در صورتیکه خیابان توسط موانع مختلف از طرف دیگر خیابان جدا شده باشد از این قانون مستثنی هستند.
متخلفان علاوه بر دریافت جریمه دلاری با کاهش سه امتیاز روبرو خواهند بود.
گفته شده است که قوانین مشابهی در ایالتهای ویکتوریا، استرالیای غربی و استرالیا جنوبی نیز وجود دارد به طوریکه در استرالیای جنوبی رانندگان به هنگام عبور از کنار خودروهای امدادی باید سرعت خود را به حداکثر ۲۵ کیلومتر در ساعت کاهش دهند. ایالت کوئینزلند تاکنون از تصویب چنین قانونی اجتناب کرده است.
منبع: وبسایت نیوز استرالیا
برچسب ها : اخبار استرالیا , جریمه رانندگی در استرالیا , رانندگی در استرالیا , قوانین راهنمایی و رانندگی در استرالیا , نیو ساوت ولز
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , دانستنی های استرالیا , زندگی در استرالیا , پیشنهاد سردبیر
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه