وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | Wednesday 11 September 2024
» اجتماعی » فرم سلامت جدید برای مسافران استرالیا به بالی اجباری شد 

تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 12:51

فرم سلامت جدید برای مسافران استرالیا به بالی اجباری شد 

صدای استرالیا– مسافران استرالیایی که قصد سفر به اندونزی، از جمله جزیره محبوب بالی را دارند، باید قبل از پرواز […]

فرم سلامت جدید برای مسافران استرالیا به بالی اجباری شد 

صدای استرالیا– مسافران استرالیایی که قصد سفر به اندونزی، از جمله جزیره محبوب بالی را دارند، باید قبل از پرواز فرم جدید اعلام سلامت را به‌صورت آنلاین پر کنند.

این اقدام در پی افزایش نگرانی‌ها در مورد شیوع ویروس Mpox (آبله میمون) صورت گرفته است. 

 این فرم خوداظهاری الکترونیکی با نام “SATUSEHAT Health Pass” شناخته می‌شود و اطلاعاتی درباره وضعیت سلامت و تاریخچه سفر مسافران را جمع‌آوری می‌کند. هدف از این اقدام، کمک به شناسایی و کنترل موارد احتمالی Mpox در بدو ورود به اندونزی است.  

 تمامی مسافران موظف به پر کردن فرم سلامت قبل از Check-in هستند. پس از تکمیل فرم، بارکدی حاوی اطلاعات سلامت و سفر به مسافر ارائه می‌شود که در بدو ورود به اندونزی، توسط مقامات اسکن و بررسی خواهد شد. در صورت مشاهده علائم Mpox، مسافران ممکن است برای معاینه و درمان به بیمارستان منتقل شوند. 

 مدیر کل حمل و نقل هوایی اندونزی، ماریا کریستی انداه مورنی، اجرای فرم سلامت را در روز چهارشنبه اعلام کرد و گفت که باید قبل از پرواز به‌صورت آنلاین تکمیل شود. 

 به‌نظر می‌رسد که به مسافران یک بارکد حاوی اطلاعات سلامت و سفر ارائه می‌شود که مقامات اندونزیایی در بدو ورود آن را اسکن می‌کنند. افرادی که علائم Mpox را داشته باشد، احتمالا در بدو ورود به بیمارستان برای درمان ارجاع داده شود. 

 علاوه‌‌براین، یک راهنما برای اپراتورهای فرودگاه‌های بین‌المللی «برای انجام اقدامات جهت پیشگیری و مقابله با انتقال بیماری Mpox در فرودگاه» اعلام شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد این اقدام پس‌ازآن صورت می‌گیرد که دانشمندان درحال مطالعه روی سویه جدید Mpox هستند که از جمهوری دموکراتیک کنگو گسترش یافته است.  محققان براین‌باورند ویرویس جدید سریع‌تر از حد انتظار تغییر می‌کند و اغلب در مناطقی شایع است که کارشناسان فاقد بودجه و تجهیزات لازم برای ردیابی صحیح آن هستند. 

 تعدادی از دانشمندان آفریقایی، اروپایی و ایالات متحده به رویترز گفتند که اطلاعات زیادی در مورد سویه جدید ویروس دردست نیست؛ به‌این‌معنی که شدت آن و نحوه انتقال آن می‌تواند به‌روش‌های مختلفی صورت بگیرد. 

 ویرویس Mpox که به‌عنوان آبله میمون شناخته می‌شود، از سال ۱۹۷۰ در بخش‌هایی از آفریقا به مشکل بهداشت عمومی تبدیل شد، اما تا زمانی که در سال ۲۰۲۲ به‌صورت بین‌المللی افزایش یافت، توجه جهانی کمی را به جلب کرد و سازمان بهداشت جهانی را وادار به اعلام وضعیت اضطراری بهداشتی کرد؛ البته حالت اضطرار پس‌از ۱۰ ماه پایان یافت. 

 در استرالیا، مقامات بهداشتی در نیو ساوت ولز، استرالیای جنوبی و ویکتوریا مواردی را کشف کرده و از مردم خواستند که هوشیار بوده و واکسینه شوند. پزشکان می‌گویند این واکسن برای افراد مبتلا، کارگران جنسی و مردان همجنس‌گرا یا دوجنس‌گرای فعال جنسی رایگان خواهد بود. 

سویه جدید این ویروس به‌عنوان «clade Ib» شناخته می‌شود و پس از اعلام وضعیت اضطراری بهداشتی جدید توسط سازمان WHO دوباره توجه جهان را جلب کرده است. 

 درحقیقت، سویه جدید یک نسخه جهش‌یافته از «clade I» است که ازطریق تماس با حیوانات آلوده پخش می‌شود و برای دهه‌ها در کنگو وجود دارد و یک بیماری بومی شناخته می‌شود. ویرویس Mpox معمولا باعث علائمی شبیه آنفولانزا و ضایعات پر از چرک دارد که می‌تواند کشنده باشد. همچنین، این بیماری می‌تواند ازطریق تماس با زخم‌های روی پوست، مایعات بدن ازجمله قطرات سرفه یا عطسه و اشیا آلوده مانند ملحفه و حوله سرایت پیدا می‌کند.

 

منبع: ۷ نیوز


برچسب ها : , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه