صدای استرالیا– با افزایش دما در صحرای استرالیا احتمالا تا 50 درجه سانتیگراد، استرالیا ممکن است در این هفته به یکی از گرمترین مکانها در جهان تبدیل شود.
بنا بر اطلاعات وبسایت هواشناسی Weatherzone، بالاترین دمای ثبت شده در استرالیا برای ماه دسامبر، 49.9 درجه سانتی گراد بوده که در سال 2019 و در نولاربور استرالیای جنوبی به ثبت رسیده است.
موج گرمایی جدید به دلیل توده هوای بسیار گرم و نبود پوشش ابری به وقوع میپیوندد.
توده هوای گرم طی چند روز آینده بر فراز نقاط مرکزی استرالیا شکل میگیرد و در پایان هفته با حرکت به سمت شمال غربی به اوج خود میرسد. به این ترتیب، موج گرمای شدید تا بسیار شدید در منطقه بزرگی از مرکز و شمال استرالیا احساس خواهد شد.
پیشبینی میشود که بالاترین دما در پیلبارا، کیمبرلی و مناطق شمالی استرالیایی غربی احساس شود و احتمالا رکورد 50 درجه سانتیگراد ثبت خواهد شد.
همچنین از امروز تا شنبه آینده، دمایی در حدود 41 درجه سانتیگراد در آلیساسپرینگز خواهیم داشت که بین 4 تا 6 درجه بالاترین متوسط برای این وقت از سال خواهد بود.
منبع: 9 نیوز



