وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ | Thursday 18 December 2025
» اجتماعی » یورش پلیس ضد شورش به ساحل ملبورن پس از درگیری گروهی نوجوانان

تاریخ انتشار : 1404/09/27 - 2:31

یورش پلیس ضد شورش به ساحل ملبورن پس از درگیری گروهی نوجوانان

صدای استرالیا - حضور گسترده نوجوانان و بروز رفتارهای خشونت‌آمیز در حومه موردیالوک در جنوب‌شرقی ملبورن، بعدازظهر روز چهارشنبه باعث شد پلیس ضد شورش برای کنترل اوضاع به ساحل این منطقه اعزام شود.


صدای استرالیا – حضور گسترده نوجوانان و بروز رفتارهای خشونت‌آمیز در حومه موردیالوک در جنوب‌شرقی ملبورن، بعدازظهر روز چهارشنبه باعث شد پلیس ضد شورش برای کنترل اوضاع به ساحل این منطقه اعزام شود.

به گفته پلیس، حدود ۲۰۰ نوجوان حوالی ساعت ۳ بعدازظهر وارد یکی از فروشگاه‌های وولوورث نزدیک ساحل شدند و با ایجاد هرج‌ومرج، قفسه‌ها را به‌هم ریختند. تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که کالاهای فروشگاه روی زمین پخش شده و کارکنان و مشتریان در شوک کامل قرار گرفته‌اند.

در پی این اتفاق، پلیس فروشگاه را به حالت قرنطینه درآورد. شاهدان عینی به رسانه‌ها گفتند که برخی اقلام از قفسه‌ها برداشته شده و به اطراف پرتاب شده‌اند و حتی اشیایی به سمت مأموران پلیس پرتاب شده است.

پس از خروج نوجوانان از فروشگاه، درگیری به اسکله موردیالوک و ساحل اطراف کشیده شد. ویدئوهایی که در فضای مجازی منتشر شده، صحنه‌هایی نگران‌کننده از محاصره و ضرب‌وشتم دو نوجوان را نشان می‌دهد که مورد لگد و ضربات شدید قرار گرفته‌اند.

در ادامه، یگان Public Order Response با حضور ده‌ها خودروی پلیس به محل اعزام شد تا جمعیت را متفرق کند. پلیس برای کنترل شرایط از اسپری فلفل استفاده کرد. با وجود شدت درگیری‌ها، پلیس اعلام کرده هیچ سلاحی مشاهده نشده و هیچ‌گونه مصدومیت جدی گزارش نشده است.

در جریان این حوادث، یک نوجوان پسر بازداشت شده و همچنان در بازداشت به سر می‌برد. پلیس اعلام کرده این فرد در ارتباط با هر دو حادثه – آشوب در فروشگاه و درگیری ساحلی – مورد بازجویی قرار خواهد گرفت.

سخنگوی پلیس ویکتوریا ضمن اطمینان دادن به شهروندان گفت: سواحل ملبورن امن هستند. ما اینجا هستیم تا هم امنیت را برقرار کنیم و هم مردم احساس امنیت داشته باشند.

وی افزود با توجه به هوای گرم و حضور گسترده مردم در سواحل، پلیس در روزهای آینده برخورد جدی‌تری با رفتارهای ضد اجتماعی خواهد داشت.

دمای هوای ملبورن در روز چهارشنبه به ۳۱ درجه رسید و پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده نیز هوای گرم ادامه داشته باشد.

منبع: شبکه خبری نیوز


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه