وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| سه شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۴ | Tuesday 13 January 2026
» اخبار » جامعه ایرانیان استرالیا:‌ واکنش استرالیا به کشتار معترضان در ایران کافی نیست

تاریخ انتشار : 1404/10/23 - 4:39

جامعه ایرانیان استرالیا:‌ واکنش استرالیا به کشتار معترضان در ایران کافی نیست

صدای استرالیا – شبکه نیوز استرالیا نوشت که جامعه ایرانیان استرالیا از دولت آلبانیزی می‌خواهند که فراتر از ابراز نگرانی عمل کند.


صدای استرالیا – شبکه نیوز استرالیا نوشت که جامعه ایرانیان استرالیا از دولت آلبانیزی می‌خواهند که فراتر از ابراز نگرانی عمل کند.

در این گزارش آمده است که بر اساس اعلام گروه حقوق بشری فعالان حقوق بشر در ایران، از زمان آغاز اعتراضات سراسری ضدحکومتی در اواخر سال گذشته، بیش از ۵۰۰ نفر در ایران کشته شده‌اند.

این آمار که روز دوشنبه (به وقت شرق استرالیا) منتشر شد، شامل ۴۹۰ معترض و ۴۸ نیروی امنیتی است.

استرالیا هفته گذشته به همراه کانادا و اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای مشترک استفاده از خشونت، بازداشت‌های خودسرانه و تاکتیک‌های ارعاب از سوی رژیم ایران را محکوم کرد.

اما اتحادیه نهادهای ایرانی استرالیا (AICA) اعلام کرده است که این اقدامات کافی نیست.

سورن ادگار، نایب‌رئیس این نهاد، به نیوزوایر گفت: در حالی که ما اظهارات دولت استرالیا را به رسمیت می‌شناسیم، اما دیدگاه ما این است که صرف ابراز نگرانی، با توجه به گستردگی، تداوم و تشدید خشونت‌ها، کافی نیست.

او افزود: ادامه نظارت عمومی، هماهنگی با شرکای بین‌المللی و حمایت از ایرانی‌ـاسترالیایی‌هایی که صدای خود را بلند می‌کنند، همچنان ضروری است.

او همچنین هشدار داد که هرگونه مداخله آمریکا برای سرنگونی رهبری ایران، آن‌گونه که دونالد ترامپ تهدید کرده، کمکی به بهبود اوضاع نخواهد کرد.

ادگار گفت: تغییر رژیم از طریق زور نه مشروع خواهد بود و نه پایدار.

او ادامه داد: با این حال، تاریخ نشان می‌دهد که جنبش‌های مردمی اغلب زمانی موفق می‌شوند که حمایت بین‌المللی توازن قوا را تغییر دهد. مردمی که در برابر سرکوب مقاومت می‌کنند، نمی‌توانند کاملاً تنها رها شوند. ایرانیان سال‌هاست که در برابر این نظام مقاومت کرده‌اند و اکنون با گلوله جنگی، بازداشت‌های گسترده و سرکوب سازمان‌یافته روبه‌رو هستند. انتظار اینکه بدون حمایت معنادار بین‌المللی پیروز شوند، واقع‌بینانه نیست.

نخست‌وزیر آنتونی آلبانیزی وعده داده است که «در کنار مردم ایران» بایستد.

آلبانیزی روز دوشنبه در یک نشست خبری گفت: ما در کنار مردم ایران می‌ایستیم؛ مردمی که برای حقوق بشر خود، برای کرامت انسانی‌شان و برای تغییری که لازم است، ایستادگی می‌کنند.

او افزود: این رژیمی است که مردم خود را سرکوب کرده است. رژیمی که با معترضان برخورد می‌کند و ما نمی‌دانیم آمار واقعی کشته‌ها یا زخمی‌شدگانِ کسانی که صرفاً حقوق ابتدایی انسانی خود را مطالبه کرده‌اند، چقدر است. آنچه می‌دانیم این است که این یک رژیم سرکوبگر است که نه‌تنها برای مردم خود، بلکه در سطح بین‌المللی نیز نقش منفی ایفا کرده است. به همین دلیل بود که من در همین محوطه، سفیر ایران را به‌دلیل دخالت نهادهای آن کشور در حملات انجام‌شده در خاک استرالیا، اخراج کردم.


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , سیاسی , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه