وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ | Monday 6 October 2025
» اجتماعی » تسریع اجرای طرح کمک به خریداران خانه اول در استرالیا

تاریخ انتشار : 1404/06/03 - 9:38

تسریع اجرای طرح کمک به خریداران خانه اول در استرالیا

صدای استرالیا- آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا امروز اعلام کرد که تسریع در اجرای یک طرح دولتی حمایت از خریداران خانه […]

تسریع اجرای طرح کمک به خریداران خانه اول در استرالیا

صدای استرالیا- آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا امروز اعلام کرد که تسریع در اجرای یک طرح دولتی حمایت از خریداران خانه اول می‌تواند به افراد بیشتری این فرصت را بدهد که «شانس منصفانه‌ای» برای ورود به بازار مسکن داشته باشند.

طبق این طرح تضمینی دولت، افراد می‌توانند تنها با ۵ درصد ودیعه اولین خانه خود را خریداری کنند و دولت فدرال نیز ۱۵ درصد دیگر از قیمت خرید را تضمین می‌کند تا خریدار مجبور به پرداخت بیمه وام مسکن (LMI) نشود.

تحقیقات نشان می‌دهد این موضوع می‌تواند جوانان را حدود هشت سال زودتر از موعد به بازار مسکن وارد کند.

همچنین در توسعه جدید این طرح، سقف سالانه تعداد خریداران خانه اول و والدین مجرد که وام آن‌ها توسط دولت تضمین می‌شود، حذف خواهد شد.
به این ترتیب، از اول اکتبر، تمامی خریداران خانه اول صرف‌نظر از میزان درآمدشان می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

همچنین سقف قیمت ملک نیز افزایش یافته است. این سقف بسته به ایالت متفاوت است، اما اکنون خریداران خانه اول در سیدنی می‌توانند تا سقف ۱.۵ میلیون دلار و در بریزبن و کانبرا تا سقف ۱ میلیون دلار با استفاده از این طرح اقدام به خرید کنند.

با این حال، وزارت خزانه‌داری هشدار داده است که این طرح می‌تواند باعث افزایش قیمت مسکن شود.

آلبانیزی امروز گفت که مشکل اصلی کمبود عرضه است و او می‌خواهد مردم «شانس منصفانه‌ای» برای ورود به نردبان مالکیت مسکن داشته باشند.

کلر اُنیل، وزیر مسکن نیز امروز در برنامه Today گفت: گسترش این طرح بخشی از راهبرد دولت برای مقابله با بحران مسکن است، اما اذعان کرد که کارهای بیشتری باید انجام شود.
او افزود: «ما حدود یک سال از یک هدف پنج‌ساله را پشت سر گذاشته‌ایم و تردیدی نیست که باید تلاش بیشتری کنیم. می‌توانم بگویم که هیچ راهی را نادیده نمی‌گیریم. ما هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم.»

دیروز هم دولت اعلام کرد که اجرای موقت کد ملی ساخت‌وساز (National Construction Code) متوقف می‌شود تا سازندگان بتوانند سریع‌تر کار کنند.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه