وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| دوشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۳ | Monday 14 October 2024
» اخبار » گوگل استرالیا را به قطع سرویس‌های رایگان جستجو و یوتیوب تهدید کرد

تاریخ انتشار : 1399/05/28 - 8:39

گوگل استرالیا را به قطع سرویس‌های رایگان جستجو و یوتیوب تهدید کرد

صدای استرالیا- غول اینترنتی گوگل با انتقاد از قوانین ضد انحصارطلبی پیشنهادی استرالیا، هشدار داد اگر این شرکت مجبور شود به سازمانهای خبری برای محتوایشان پول بپردازد در آن صورت سرویس جست و جوی رایگان و اطلاعات شخصی کاربران به خطر خواهند افتاد.

گوگل استرالیا را به قطع سرویس‌های رایگان جستجو و یوتیوب تهدید کرد

صدای استرالیا– غول اینترنتی گوگل با انتقاد از قوانین ضد انحصارطلبی پیشنهادی استرالیا، هشدار داد اگر این شرکت مجبور شود به سازمانهای خبری برای محتوایشان پول بپردازد در آن صورت سرویس جست و جوی رایگان و اطلاعات شخصی کاربران به خطر خواهند افتاد.

گوگل که متعلق به شرکت آلفابت است، اعلام کرد قوانین پیشنهادی به شرکتهای رسانه ای بزرگ کمک خواهد کرد رنکینگ جست‌و‌جوی خود را به طور مصنوعی افزایش دهند و مخاطبان بیشتری را به پلتفرمهای خود جذب کنند و به آنها برتری غیرمنصفانه‌ای نسبت به ناشران کوچکتر و کاربران وب سایت ویدیویی یوتیوب گوگل می‌بخشد.

این بیانیه در صفحه جست و جوی اصلی گوگل تبلیغ شده است که نشان دهنده اوج‌گیری تنشها میان شرکتهای فناوری بزرگ و کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا است که خواستار تغییراتی در کنترل استفاده گوگل و فیس‌بوک از محتوای استرالیایی و اطلاعات مصرف کنندگان شده است.

مل سیلوا، مدیر گوگل استرالیا در این نامه سرگشاده نوشت: شما همواره به جست و جوی گوگل و یوتیوب متکی بوده‌اید تا به شما نشان دهد تا چه حد برای شما مناسب بوده است. تحت مقررات جدید ما نمی توانیم دیگر چنین چیزی را تضمین کنیم.

قانون پیشنهادی روی همکاری گوگل و یوتیوب با کسب و کارهای رسانه خبری و همه کاربران استرالیایی تاثیر خواهد گذاشت.

بر اساس گزارش رویترز، کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا گوگل را به انتشار اطلاعات نادرست متهم و اعلام کرد قوانین مذکور این شرکت آمریکایی را ملزم می کند از استرالیایی ها برای خدماتش یا اشتراک گذاری اطلاعات شخصی هزینه دریافت کند.

راد سیمز، رییس کمیسیون رقابت و مصرف کننده استرالیا در بیانیه ای اعلام کرد قانون پیشنهادی به شرکتهای رسانه ای اجازه می دهد برای پرداخت حقوق منصفانه برای کار خبرنگاران مذاکره کنند.

منبع: ایسنا


برچسب ها :
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , اقتصادی
ارسال دیدگاه