وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Sunday 27 April 2025
» اخبار » هشدار: ۱۷ درصد استرالیایی‌ها طی ۱۲ ماه قربانی کلاه‌برداری‌ کارت اعتباری شدند

تاریخ انتشار : 1403/07/12 - 8:39

هشدار: ۱۷ درصد استرالیایی‌ها طی ۱۲ ماه قربانی کلاه‌برداری‌ کارت اعتباری شدند

صدای استرالیا– آمار تکان‌دهنده‌ای از افزایش کلاهبرداری‌های کارت اعتباری در استرالیا منتشر شده که امنیت مالی شهروندان این کشور را […]

هشدار: ۱۷ درصد استرالیایی‌ها طی ۱۲ ماه قربانی کلاه‌برداری‌ کارت اعتباری شدند

صدای استرالیا– آمار تکان‌دهنده‌ای از افزایش کلاهبرداری‌های کارت اعتباری در استرالیا منتشر شده که امنیت مالی شهروندان این کشور را به‌طور جدی تهدید می‌کند.

افزایش نگران‌کننده کلاه‌برداری‌های کارت اعتباری در استرالیا، به معضلی برای امنیت مالی شهروندان این کشور تبدیل شده است. براساس نظرسنجی اخیر فایندر  که با مشارکت ۱۰۴۹ نفر انجام شده نشان می‌دهد ۱۷ درصد از استرالیایی‌ها، معادل ۳.۶ میلیون نفر، تنها در طول ۱۲ ماه گذشته قربانی سرقت اطلاعات کارت‌های بانکی شده‌اند. به‌عبارت‌دیگر، از هر شش استرالیایی، یک نفر در سال گذشته هدف کلاهبرداران سایبری قرار گرفته است. آمار نگران‌کننده، هشداری جدی برای مسئولان و شهروندان استرالیا محسوب می‌شود.

نکته قابل تامل آن‌است‌که ۴٪ از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعتراف کردند که این جرائم را به پلیس گزارش نکرده‌اند و ۳٪  نیز اصلا از وقوع کلاهبرداری مطلع نبوده‌اند. بی‌توجهی و ناآگاهی، علاوه‌بر افزایش آسیب‌پذیری شهروندان، می‌تواند منجر به عادی‌سازی این‌گونه جرائم و کاهش بازدارندگی مجازات‌ها شود. بنابراین، آگاهی‌بخشی و آموزش مردم  درزمینه روش‌های مقابله با کلاه‌برداری‌های سایبری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ربکا پایک، متخصص امور مالی در فایندر، با تاکید بر پیچیدگی روزافزون روش‌های کلاه‌برداری، معتقد است سرقت اطلاعات کارت‌های اعتباری بدون دسترسی فیزیکی به کارت، به‌امری رایج تبدیل شده است. به‌گفته پایک، فیشینگ یکی از شایع‌ترین روش‌های کلاه‌برداری است که در آن کلاه‌برداران با استفاده از ترفندهای مهندسی اجتماعی و  طراحی سایت‌ها و پیام‌های جعلی، قربانیان را فریب داده و اطلاعات بانکی آن‌ها را به سرقت می‌برند. علاوه‌براین، شبکه‌های Wi-Fi  ناامن و دستگاه‌های اسکمر مخفی شده در دستگاه‌های خودپرداز نیز از دیگر ابزارهای مورد استفاده کلاهبرداران هستند.

پایک به شهروندان توصیه می‌کند که برای حفاظت از دارایی‌های خود در فضای مجازی، هوشیاری و مراقبت بیشتری به خرج دهند. فعال‌سازی پیام‌های بانکی برای هر تراکنش، ذخیره‌نکردن رمز عبور در وب‌سایت‌ها، بررسی دقیق دستگاه‌های خودپرداز قبل از استفاده، اطمینان از امنیت شبکه‌های Wi-Fi و نصب نرم‌افزارهای امنیتی روی دستگاه‌های الکترونیکی ازجمله مهم‌ترین راهکارهای پیشنهادی برای پیشگیری از کلاهبرداری  هستند. همچنین، او تاکید می‌کند که هرگز  نباید اطلاعات کارت اعتباری و بانکی خود را  ازطریق تلفن، پیامک یا ایمیل در اختیار دیگران قرار دهید و درصورت دریافت چنین درخواست‌هایی، باید آن را به‌عنوان یک  کلاه‌برداری تلقی کرده و موضوع  را به پلیس  گزارش دهید.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : ,
دسته بندی : اخبار , اسلایدر , اقتصادی
ارسال دیدگاه