وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Thursday 24 April 2025
» اجتماعی » نیوساوت ولز با موج جدید آبله میمون دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ هشدار جدی به شهروندان

تاریخ انتشار : 1403/07/15 - 3:34

نیوساوت ولز با موج جدید آبله میمون دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ هشدار جدی به شهروندان

صدای استرالیا – درپی افزایش نگران‌کننده موارد ابتلا به آبله میمون در نیوساوت ولز، مقامات بهداشتی با صدای بلند خواستار […]

نیوساوت ولز با موج جدید آبله میمون دست‌وپنجه نرم می‌کند

صدای استرالیا – درپی افزایش نگران‌کننده موارد ابتلا به آبله میمون در نیوساوت ولز، مقامات بهداشتی با صدای بلند خواستار اقدام فوری برای مهار این بیماری شده‌اند.

با افزایش موارد ابتلا به آبله میمون در نیوساوت ولز، مقامات بهداشتی به استرالیایی‌های در معرض خطر هشدار داده‌اند که دریافت واکسن این بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است. دکتر کری چنت، مسئول بهداشت نیوساوت ولز، با اشاره به شیوع گسترده این بیماری از ژوئن سال‌جاری و ثبت ۴۳۳ مورد ابتلا، نگرانی خود را از افزایش سریع موارد ابتلا ابراز کرد.

نکته نگران‌کننده آن‌است‌که ۴۶ درصد از مبتلایان افرادی هستند که واکسینه نشده بودند و اکثر موارد بستری در بیمارستان نیز مربوط به همین گروه یا افرادی بوده که تنها یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند. البته، افراد واکسینه شده نیز احتمال ابتلا به آبله میمون را خواهند داشت، اما علائم بیماری در آن‌ها خفیف‌تر و دوره بیماری کوتاه‌تر است.

مقامات بهداشتی به گروه‌های پرخطر، شامل مردانی که با مردان رابطه جنسی دارند، کارگران جنسی و شرکای جنسی آن‌ها، توصیه می‌کنند که دو دوز رایگان واکسن آبله میمون را دریافت کنند. مایکل وودهاوس، مدیر اجرایی سازمان بهداشت جامعه ACON استرالیا، با تاکید بر اهمیت محافظت از سلامت جامعه همجنس‌گرایان و دوجنس‌گرایان مرد، از آن‌ها خواست تا در اسرع وقت برای دریافت واکسن اقدام کنند.

اگرچه هرکسی ممکن است به آبله میمون مبتلا شود، اما گروه‌های ذکرشده  در معرض خطر بیشتری قرار دارند. آبله میمون می‌تواند ازطریق تماس پوست به پوست یا استفاده مشترک از وسایلی مانند ملافه، حوله و لباس منتقل شود. علائم آبله میمون شامل تب خفیف، سردرد، خستگی، تورم غدد لنفاوی، زخم‌های دهان و درد رکتوم می‌شود.

خوشبختانه تاکنون موردی از سویه جدید آبله میمون (کلاد ۱b) که از اوایل سال ۲۰۲۳ در آفریقای مرکزی و غربی شناسایی شده، در استرالیا گزارش نشده است. با‌این‌حال، شیوع جهانی آبله میمون که تاکنون بیش از ۱۰۰/۰۰۰  مورد ابتلا در ۱۲۲ کشور را به‌دنبال داشته، زنگ خطری برای اهمیت پیشگیری و واکسیناسیون  به‌شمار می‌رود.

برای یافتن نزدیک‌ترین کلینیک واکسیناسیون به محل سکونت خود می‌توانید به وب‌سایت وزارت بهداشت نیوساوت ولز مراجعه کنید.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه