» اجتماعی
» مراقب باشید؛ فصل حمله مگپایها فرا رسید!
تاریخ انتشار : 1403/06/27 - 1:38
مراقب باشید؛ فصل حمله مگپایها فرا رسید!
صدای استرالیا- با شروع شدن فصلی در استرالیا که گونههای خاصی از پرندگان برای حفاظت از لانهها و قلمروشان حالت تهاجمی به خود میگیرند، به مردم هشدار داده شده که چگونه از حملات "واقعاً وحشتناک" مگپای فرار کنند.
صدای استرالیا- با شروع شدن فصلی در استرالیا که گونههای خاصی از پرندگان برای حفاظت از لانهها و قلمروشان حالت تهاجمی به خود میگیرند، به مردم هشدار داده شده که چگونه از حملات “واقعاً وحشتناک” مگپای فرار کنند.
اکثر استرالیاییها بدون شک با صدای وحشتناک بال زدن درست قبل از نوک زدن بد به سرشان در حالی که ناآگاهانه در کنار لانه مگپایها راه میروند، آشنا هستند.
تا روز دوشنبه بیش از ۹۸۰ حمله این نوع از زاغها در سال ۲۰۲۴ و همچنین بیش از ۱۰۰ مجروح گزارش شده است.
با شروع فصل پرندگان، شان دولی، مدیر امور عمومی “برد لایف استرالیا”، فاش کرد که علیرغم اینکه کارشناس پرندگان بوده، اما بارها مورد حمله قرار گرفته است.
او میگوید ضربه خوردن “در برخی مواقع واقعاً وحشتناک است” و “میتواند منجر به صدمات وحشتناکی شود”. با این حال، درک رفتار مگپایها اولین قدم عالی برای جلوگیری از حمله است.
او گفت: بسیار آسان است که فکر کنیم این پرندگان به تازگی دیوانه شدهاند و از همه متنفرند، اما از روی تمام تحقیقات تقریباً در ۱۰۰ مورد میدانیم که فقط زاغهای نر هستند که مهاجم هستند.
آقای دولی گفت تجارب منفی با مردم باعث شکلگیری این ادراک در زاغها میشود که باید رفتار تهاجمی داشته باشند. این پرندگان میتوانند تا ۳۰ چهره را در همسایگی خود به خاطر بسپارند و افراد را «کلیشهای» تصور کنند.
او گفت: زاغها شروع به حمله به افرادی میکنند که شبیه شما هستند.
زاغها فقط در فاصله ۱۰۰ متری لانه خود حرکت میکنند و آقای دولی به مردم توصیه میکند “به سرعت و با آرامش از منطقه خطر خارج شوند” و تاکید میکند که “نیازی به وحشت نیست”.
آقای دولی میگوید، بسیاری از آسیبهای گزارش شده از پریدن زاغها از واکنش مردم ناشی میشود، به طوری که مردم هنگام وحشت با دوچرخههای خود تصادف میکنند!
او گفت: فقط با آرامش از آن منطقه خارج شوید و بدترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که وحشت کنید، بدوید و فریاد بزنید و تلاش کنید تلافی کنید.
آقای دولی گفت که اقدامات دیگر مانند چشم یا میخهای پشت کلاه میتواند “گاهی کارساز باشد”.
اما بهترین توصیه این است که وقتی زاغی را دیدید مراقب آن باشید. اگر بتوانید به جای حمله مخفیانه، نزدیک شدن آن را ببینید، میتوانید از آن اجتناب کنید.
منبع: شبکه خبری نیوز
برچسب ها : حمله مگپای , حیات وحش استرالیا , مگپایها
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه