» اجتماعی
» زنی که پس از هشت سال زندگی در استرالیا مجبور به ترک کشور شد
تاریخ انتشار : 1403/04/27 - 5:22
زنی که پس از هشت سال زندگی در استرالیا مجبور به ترک کشور شد
صدای استرالیا– استرالیا در سالهای اخیر تعداد بیسابقهای از مهاجران را پذیرفته است، اما یاسو برندهورست ۳۱ ساله میگوید که […]
صدای استرالیا– استرالیا در سالهای اخیر تعداد بیسابقهای از مهاجران را پذیرفته است، اما یاسو برندهورست ۳۱ ساله میگوید که پس از هشت سال زندگی در این کشور، از اینکه نمیتواند به طور رسمی استرالیا را خانه خود بداند بسیار غمگین است.
یاسو در سال ۲۰۱۶ از هلند به استرالیا سفر کرد، اما به هیچوجه قصد ماندن نداشت. او میخواست یک سالی را به سفر بگذراند. اما پس از ورود به سیدنی، حس خوبی از این شهر گرفت و آن را مانند خانه خود دوست داشت؛ احساسی که تا همین ماه گذشته که مجبور به ترک استرالیا شد، در او باقی ماند.
یاسو میگوید وقتی اولین بار با ویزای تعطیلات کاری به استرالیا آمد، تنها ۲۲ سال داشت و دختری جوان و ساده بود. او به عنوان پرستار بچه مشغول به کار شد و سه ماه بعد با دوست پسرش آشنا شد. دوست پسر او که اهل ایرلند بود، قصد داشت برای گرفتن ویزای سال دوم خود، کار کشاورزی انجام دهد.
یاسو نیز پس از زندگی و کار در ملدورا و چیدن میوه در یک مزرعه، ویزای تعطیلات کاری دو ساله دیگری دریافت کرد و در نهایت پس از اینکه دوست پسرش موفق شد اسپانسر بگیرد، به ویزای همراه او پیوست.
آنها دو سال بعد از هم جدا شدند و یاسو که ۲۴ سال سن داشت در تلاش برای ادامه زندگی در استرالیا برای ویزای دانشجویی درخواست داد تا در رشته مدیریت رویداد تحصیل کند. اما شیوع ویروس کرونا موجب شد که او شغل خود را از دست بدهد.
او تصمیمش را برای ماندن در استرالیا گرفته بود. بنابراین با کمک خانواده توانست به زندگی ادامه بدهد و در نهایت کاری پیدا کند.
یاسو از آن زمان تا کنون با ویزای موقت کووید-۱۹ در استرالیا مانده بود. این ویزا به مسافران بینالمللی اجازه میدهد که در صورت استخدام یا داشتن پیشنهاد شغل در استرالیا بمانند. اما با پایان یافتن این ویزا، یاسو مجبور شد با زندگی و وطن هشتسالهاش خداحافظی کند؛ کاری که به گفته وی، یکی از سختترین کارهایی بود که انجام داده است.
این زن ۳۱ ساله که هماکنون در خانه والدینش در هلند ساکن است، گفت: برگشتن خیلی سخت بود. به ویژه اینکه احساس میکنم مجبور به گرفتن این تصمیم شدهام.
وی افزود: از دولت استرالیا ناراحتم، چون احساس میکنم من هم در این کشور سهیم بودهام. من خودم را یک شهروند خوب میدانستم. تمام هزینههایی را که لازم بود پرداخت کردم و واقعا تلاش خودم را کردم. اما نشد.
در حالی که بسیاری از کارگران مانند یاسو قبل از درخواست اسپانسرشیپ و اقامت دائم، با ویزای تعطیلات کاری به استرالیا میآیند، دولت استرالیا در حال تغییر برخی از طرحهای ویزا و طبقهبندی کارگران ماهر است.
دولت استرالیا در پاسخ به فشارهای سیاسی در مورد مهاجرپذیری بالا، اقدامات سختگیرانهای را علیه دانشجویان بینالمللی در نظر گرفته است. بدین ترتیب، از روز دوشنبه، اول جولای، دارندگان ویزای موقت فارغالتحصیلی، بازدیدکنندگان، خدمه دریایی و سایر ویزاها نمیتوانند در حالی که در استرالیا هستند، برای ویزای دانشجویی درخواست بدهند.
این تغییر با هدف مقابله با «جابهجایی ویزا» صورت گرفته که به گفته وزارت مربوطه، به افزایش تعداد زیاد دانشجویان بینالمللی سابق که به صورت «موقت دائمی» در استرالیا زندگی میکنند، کمک کرده است.
خزانهداری استرالیا پس از ورود تعداد بیسابقه ۵۲۸ هزار مهاجر در سالهای ۲۰۲۲-۲۳، پیشبینی میکند که این رقم در سالهای ۲۰۲۳-۲۴ به ۳۹۵ هزار نفر کاهش یابد و سپس در سال مالی آینده حتی به ۲۶۰ هزار نفر برسد.
برنامه مهاجرت دائم در سالهای ۲۰۲۴-۲۵ سقف ۱۸۵ هزار نفر را خواهد داشت و ۱۲۳ هزار و ۲۰۰ جایگاه به بخش مهارتی اختصاص مییابد تا به رفع نیازهای بلندمدت مهارتی در استرالیا کمک کند. همچنین یک فرآیند قرعهکشی جدید برای برنامه ویزای کار و تعطیلات برای چین، ویتنام و هند از سال مالی برای مدیریت بهتر تقاضای برنامه طراحی شده است.
منبع: یاهو
برچسب ها : ترک استرالیا پس از هشت سال , تغییر قوانین مهاجرتی استرالیا , زندگی در استرالیا , مهاجرت به استرالیا
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه