» اجتماعی
» دولت استرالیا صدور ویزای دانشجویی را کند میکند
تاریخ انتشار : 1403/10/01 - 14:13
دولت استرالیا صدور ویزای دانشجویی را کند میکند
صدای استرالیا- دولت فدرال استرالیا تصمیم گرفته است که به جای تعیین یک سقف برای تعداد دانشجویان بینالمللی، روند پردازش ویزا را کندتر کند.
صدای استرالیا- دولت فدرال استرالیا تصمیم گرفته است که به جای تعیین یک سقف برای تعداد دانشجویان بینالمللی (که هدف آن کاهش ثبتنامها به حداکثر ۲۷۰ هزار نفر با تعیین محدودیتهایی برای مؤسسات آموزشی بود)، روند پردازش ویزا را کندتر کند.
این تصمیم پس از آن گرفته شد که جلوی تعیین سقف برای دانشجویان خارجی توسط احزاب لیبرال و سبزها در آخرین روزهای جلسه پارلمان گرفته شد.
دستورالعمل جدید دولت که از روز پنجشنبه اجرا میشود، به جای تعیین سقف، دو دسته پردازش ویزای دانشجویی را معرفی میکند: «اولویت بالا» و «اولویت استاندارد».
بر اساس این دستورالعمل، تمام مؤسسات آموزشی بینالمللی تا ۸۰ درصد از سقف پیشبینی شده خود برای دانشجویان بینالمللی، پردازش با اولویت بالا دریافت خواهند کرد. پس از رسیدن به ۸۰ درصد از این سقف، پردازش آنها به اولویت استاندارد تغییر خواهد کرد.
به طور خلاصه، این تغییر به مؤسسات آموزشی اجازه میدهد تا در مراحل اولیه ثبتنام ویزای دانشجویی با سرعت بیشتری عمل کنند، اما پس از رسیدن به حد معین، روند پردازش کندتر خواهد شد.
این دستورالعمل جایگزین دستورالعمل قبلی (MD107) شده است. MD107 در دسامبر سال گذشته به عنوان یک سقف غیرقابل تغییر معرفی شده بود که به دانشگاههای “کمریسک” و دانشجویان از کشورهای “کمریسک” اولویت میداد و این مسئله بهویژه بر متقاضیان از جنوب آسیا تأثیر منفی گذاشته بود.
وزیر امور داخلی، تونی بورک، گفت که این سیاست به عنوان تعادلی برای رفتار “بیپروا” پیتر داتون، رهبر مخالفان دولت، در مسدود کردن قانونگذاری عمل میکند. او افزود: “بهترین گزینه سقفی بود که پیتر داتون آن را رد کرد، اما این گزینه همچنان به ما اجازه میدهد تا از یکی از بزرگترین اهرمهای سیستم مهاجرت خود استفاده کنیم.”
منبع: گاردین
برچسب ها : اخبار استرالیا , دولت استرالیا , زندگی در استرالیا , ویزای دانشجویی
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
اشتراک در خبرنامه
برای دریافت اخبار و رخدادهای مهم ایمیل خود را وارد کنید
ثبت گردید
از اعتماد شما متشکریم!
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه