وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ | Saturday 9 November 2024
» اجتماعی » دانشمندان استرالیایی در آستانه درمان فلج

تاریخ انتشار : 1403/08/01 - 11:48

دانشمندان استرالیایی در آستانه درمان فلج

صدای استرالیا- دانشمندان استرالیایی بر این باورند که در آستانه کشف درمانی برای فلج هستند و اولین آزمایشات در جهان برای استفاده از سلول‌های عصبی بینی برای درمان این بیماران قرار است به زودی انجام شود.


صدای استرالیا- دانشمندان استرالیایی بر این باورند که در آستانه کشف درمانی برای فلج هستند و اولین آزمایشات در جهان برای استفاده از سلول‌های عصبی بینی برای درمان این بیماران قرار است به زودی انجام شود.

محققان کوئینزلند در دانشگاه گریفیت به زودی آزمایشات بالینی پیشگامانه‌ای را از اوایل ۲۰۲۵ آغاز خواهند کرد که می‌تواند امید را به میلیون‌ها نفر را که با آسیب‌های نخاعی زندگی می‌کنند، بازگرداند.

این تحقیق با هدایت پروفسور بازنشسته فقید “آلن مک‌کی-سیم” شامل استفاده از اعصاب داخل بینی است که از خواص درمانی برای ترمیم و بازسازی اعصاب برخوردارند.

این سلول‌ها – که به عنوان پل‌های عصبی سلول بویایی شناخته می‌شوند – از بینی خود بیمار برداشت می‌شوند، خالص می‌شوند و در پل‌های عصبی تخصصی آماده می‌شوند و سپس به محل آسیب در نخاع پیوند زده می‌شوند.

دانشمندان امیدوارند این درمان منحصر به فرد به بیماران نخاعی اجازه دهد تا عملکرد و احساس خود را بازیابند.

شرکت کنندگان در این کارآزمایی همچنین تحت توانبخشی فشرده همراه با پیوند عصب قرار خواهند گرفت.

پری کراس، رئیس اجرایی “بنیاد تحقیقات نخاعی پری کراس” (PCSRF) گفت که دیدن دانشمندان استرالیایی در آستانه چنین درمان پیشگامانه و متحول کننده‌ای قابل توجه است.

او گفت: ۳۰ سال پیش نخاعم آسیب دید و از گردن به پایین فلج شدم، نمی‌توانم حرکت کنم، نمی‌توانم احساس کنم، نمی‌توانم نفس بکشم. باورنکردنی است که ما اکنون در آستانه توسعه درمانی هستیم که ممکن است به ما اجازه دهد آسیب وارد شده به نخاع را ترمیم کنیم و عملکرد خود را دوباره به دست آوریم.

پروفسور جیمز سنت جان، محقق دانشگاه گریفیث، گفت که این آزمایش، در صورت موفقیت آمیز بودن، می‌تواند هزاران استرالیایی را تحت تاثیر قرار دهد.

پروفسور سنت جان گفت: با بیش از ۲۰ هزار استرالیایی که با آسیب نخاعی زندگی می‌کنند و ۳۰۰ نفر یا بیشتر هر سال دچار آسیب نخاعی می‌شوند، اکنون زمان اجرایی کردن این درمان است.”

این کارآزمایی به دنبال داوطلبانی است که با آسیب نخاعی اکتسابی مزمن زندگی می‌کنند که حداقل چهار ماه از آسیب آنها گذشته است، اگرچه کارآزمایی با افرادی که صدمات آنها حداقل ۱۲ ماه است، آغاز می‌شود.

منبع: ۹ نیوز


برچسب ها : ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر , پیشنهاد سردبیر
ارسال دیدگاه