وبسایت اطلاع رسانی فارسی زبانان استرالیا | Voice Of Australia

| یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳ | Sunday 6 October 2024
» اجتماعی » خلبان استرالیایی هواپیمایی امارات از زندگی لوکسش در دبی می‌گوید

تاریخ انتشار : 1403/01/23 - 11:24

خلبان استرالیایی هواپیمایی امارات از زندگی لوکسش در دبی می‌گوید

صدای استرالیا– امیلی سیدوتی، زنی استرالیایی که خلبان هواپیمایی امارات است، می‌گوید که پرواز رایگان و لوکس برای خانواده‌اش به […]

خلبان استرالیایی هواپیمایی امارات از زندگی لوکسش در دبی می‌گوید

صدای استرالیا– امیلی سیدوتی، زنی استرالیایی که خلبان هواپیمایی امارات است، می‌گوید که پرواز رایگان و لوکس برای خانواده‌اش به دور دنیا یکی از مزایای کار در این شرکت است.

این زن اهل سیدنی در سال ۲۰۱۹ برای کار در هواپیمایی امارات به عنوان خلبان به دبی نقل مکان کرد و در سپتامبر سال گذشته به عنوان کاپیتان A380، بالاترین رتبه خلبانی در این شرکت، ارتقا یافت. او همچنین اولین زن استرالیایی است که به این جایگاه در امارات دست یافته است.

سیدوتی بابت خلبانی در بزرگ‌ترین هواپیمای جهان احساس غرور می‌کند و آن را یکی از بهترین مزایای شغل خود می‌داند.

او همچنین می‌گوید که این شغل امکان یک زندگی بسیار لوکس را برای او فراهم کرده است.

سیدوتی در مورد زندگی در شهر لوکس دبی با همسر و سه دخترش می‌گوید: در دبی، ما به باشگاه‌های ساحلی لوکس، رستوران‌های مشهور، مراکز خرید زیبا و بزرگترین پارک‌های آبی و شهربازی‌های جهان دسترسی داریم.

وی می‌افزاید: فرزندان من با زندگی در خارج از کشور در یک محیط چندفرهنگی، تجربه مثبت زیادی کسب می کنند. خانواده من همچنین از فرصت سفر در کلاس تجاری و درجه یک به هر نقطه از جهان لذت می برند.

بلیت رفت و برگشت کلاس درجه یک بین دبی و سیدنی برای هر نفر ۲۰ هزار دلار است.

خلبانان امارات بلیت مرخصی سالانه رایگان برای خود و افراد تحت تکفلشان دریافت می‌کنند و واجد شرایط سفر در بیزینس و فرست کلاس هستند.

آنها همچنین به بلیت‌های با تخفیف زیاد برای خود و افراد تحت تکفلشان، خانواده و دوستان و فرزندان دسترسی دارند و فرزندان نیز از سفرهای آموزشی بهره‌مند می شوند.

سیدوتی اولین بار روز یکشنبه مسیر دبی به سیدنی را به عنوان کاپیتان با هواپیمای A380 پرواز کرد که نقطه عطفی بزرگ در حرفه او بود.

وی می‌گوید: ما به عنوان کاپیتان یا کمک خلبان جدید، در شش ماه اول نقش جدید خود فقط پروازهای کوتاه تا میان برد انجام می‌دهیم.

سیدوتی می‌افزاید: پروازهای فوق العاده طولانی (مانند دبی به سیدنی) نیاز به چهار خلبان برای تقسیم کار دارد و نیمی از زمان صرف استراحت خدمه می‌شود.

بزرگترین الهام بخش سیدوتی برای تبدیل شدن به خلبان، پدربزرگش بوده که در طول جنگ جهانی دوم در نیروی هوایی سلطنتی استرالیا خدمت کرده است.

وی می‌گوید: پس از اتمام سال دوازدهم دبیرستان و در سن ۱۸ سالگی مجبور شدم راهی برای تأمین مالی گواهینامه خلبانی بازرگانی خود پیدا کنم و بالاخره موفق شدم یک وام بدون وثیقه دریافت کنم.

سیدوتی سپس هنگامی که به عنوان مهماندار فعالیت می‌کرد، توانست دیپلم خود را در رشته هوانوردی دریافت کند.

اولین شغل او در این صنعت مربی پرواز بود و قبل از پرواز تجاری، به عنوان خلبان پروازهای چارتر فعالیت کرد. 

سیدوتی می‌گوید: در این شغل چیزهای شگفت‌انگیز زیادی دیده‌ام، از جمله شفق‌های قطبی، آتش سِنت المو، هیمالیای پوشیده از برف، ستارگان دنباله‌دار، غروب‌های خیره کننده و طلوع‌های آفتاب در سراسر جهان.

او می‌گوید: اگرچه فناوری پیشرفته A380 پرواز با آن را از بسیاری جهات آسان‌تر می‌کند، اما چالش‌های منحصر به فردی را نیز به همراه دارد، مانند مانور دادن روی زمین به دلیل اندازه عظیم آن و مدیریت سیستم‌های پیچیده در شرایط غیرعادی. 

منبع: news.com.au


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اسلایدر
ارسال دیدگاه